iPhone 15 Pro Max vs iPhone 16 Pro

xflight0

Centipat
Daha fazla  
Selamlar haftaya yeni bir telefon alacağım. Bütçe olarak bir sıkıntım yok. Size göre iPhone 15 Pro Max mi yoksa iPhone 16 Pro mu?
Amacım telefonu uzun bir süre kullanmak ve bu süre içerisinde telefonu rahat bir şekilde kasmadan kullanabilmek. Arada oyun oynarım Call of Duty MB vs. ve okulda uzun süreler geçirdiğim için pil ömrü uzun bir model istiyorum. Tavsiye ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Selamlar haftaya yeni bir telefon alacağım. Bütçe olarak bir sıkıntım yok. Size göre iPhone 15 Pro Max mi yoksa iPhone 16 Pro mu?
Amacım telefonu uzun bir süre kullanmak ve bu süre içerisinde telefonu rahat bir şekilde kasmadan kullanabilmek. Arada oyun oynarım Call of Duty MB vs. ve okulda uzun süreler geçirdiğim için pil ömrü uzun bir model istiyorum. Tavsiye ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

16 Pro.

Yaklaşık 1-1.30 saat daha uzun ekran süresi ve büyük ekran kısmında çok isteğin yoksa net olarak 16 Pro. Kamerada önemli gelişmeler var ve daha uzun ömürlü olacak. Ayrıca soğutma performansı da oyunlarda çok daha işine yarar 16 Pro'nun.

16 Pro Max al pil ömrü artması için az bir şey fazla veriyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı