Neden hocam?
Yetmez 128.
Neden hocam?
Neden hocam?
Çok net aşırı net şekilde 16 Pro yazın detaylı şekilde açıklayayım.
15'e para vermeyin hocam 16 Pro alın bütçe varsa.
Pil testlerini izledim çok hızlı gitmiyordu ısınma sorununu da halletmişler yazılımla diye duymuştum ama hala devam ediyor mu?Hocam artik camera gelistikce fotonun veya videonun kalitesinden dolayi kapladigi yer artiyor ve 128 cok hizli dolar eger cok fazla video fotovx. Cekiyorsaniz 512 bile dusunebilirsiniz ama eger orta duzeyde bir cekminiz varsa 256 yetecegini dusunuyorum ve 16 Pro almanizi oneriyorum 15 serileri batarya konsunda ve isinmada cok problemli benim duz 15 var hem pili hizli bitiyor hiçbir sekilde bir gun cikarmiyor ve X'de bile dolasirken aşırı isiniyor.
15 PM serisinde yazılımla destek sağlanmaya çalışıldı fakat donanımsal problemleri yazılımla bir noktaya kadar çözebilirsiniz.Hocam fiyatları aynı zaten 15 Pro Max'le 16 Pro'nun. Siz neden böyle düşünüyorsunuz?
Pil testlerini izledim çok hızlı gitmiyordu ısınma sorununu da halletmişler yazılımla diye duymuştum ama hala devam ediyor mu?
Bir de IPhone'lar da tek numaralar 11 13 15 gibi hep daha çok tutuldu 12 14 16'yla karşılaştırılırsa.
Hocam fiyatları aynı zaten 15 Pro Max'le 16 Pro'nun. Siz neden böyle düşünüyorsunuz?
Pil testlerini izledim çok hızlı gitmiyordu ısınma sorununu da halletmişler yazılımla diye duymuştum ama hala devam ediyor mu?
Bir de IPhone'lar da tek numaralar 11 13 15 gibi hep daha çok tutuldu 12 14 16'yla karşılaştırılırsa.
Hocam fiyatları aynı zaten 15 Pro Max'le 16 Pro'nun. Siz neden böyle düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. İkisinden birini alacağım. Android önermeyin. Pro Max'in büyük ekranı hoşuma gidiyor fakat 16 Pro'nun A18 Pro işlemcisi de kafamı karıştırıyor. Sizce hangisi neden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.