iPhone 15 Pro Max vs iPhone 16

burakkgursoyy

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi tercih edilmeli 15 Pro Max cihazıma para kazanabileceğim bir teklif geldi. Genel olarak 15 Pro maxten memnunum ancak şu sıcak yaz aylarında çok fazla ısınma problemi yaşıyor. Bu da oyunlarda FPS kaybı hızlı pil tüketimi FPS kaybı gibi sorunlar yaşatıyor ve büyük bataryanın 120 Hz ekranın hiçbir önemi kalmıyor. Yapay zeka desteği A18 işlemci ve daha az ısındığı için daha stabil performanslar verebiliyor. Sizin fikriniz nedir?

Hocam telefon cayır cayır yanıyor şu an bile FPS zaten yerlerde. Bataryayı su gibi içiyor. Donanımın hiçbir artısı kalmıyor ki? Oyunları 20-25 FPS oynatıyor ilk 20 dakikadan sonra.

16 kullanıyorum. 15 Pro Max'im olsa 16'ya geçmezdim. Isınma konusunda haklısınız, iPhone 8 Plus'tan 16'ya geçtiğimden beri şarj ve güneş altı kullanım hariç aşırı ısınma gözlemlemedim.

Isınma konusu zaten en büyük etken. 15 serisi yanıyor resmen. Bu yüzden donanımın hiçbir önemi kalmıyor. Bataryayı su gibi içmeye başlıyor. Oyunlarda FPS yerlere düşüyor zaten bu oyunlarda 60 FPS limiti de var yani 16 cok daha iyi performans verecektir uzun vadede benim fikrim.

Hocam telefon cayır cayır yanıyor şu an bile FPS zaten yerlerde bataryayı su gibi içiyor donanımın hiçbir artısı kalmıyor ki oyunları 20 25 FPS oynatıyor ilk 20 dakikadan sonra.

Hocam bir telefonu formatlayıp tekrar sıfır iPhone olarak kurulum yapmanı tavsiye ederim. Uygulamaların ön bellekleri doldukça hafıza şişiyor ve telefon zamanla ısınmaya başlıyor, ama format attığında bu sorun ortadan kalkabilir.

Hocam telefon cayır cayır yanıyor şu an bile FPS zaten yerlerde. Bataryayı su gibi içiyor. Donanımın hiçbir artısı kalmıyor ki? Oyunları 20-25 FPS oynatıyor ilk 20 dakikadan sonra.

Isınma konusu zaten en büyük etken. 15 serisi yanıyor resmen. Bu yüzden donanımın hiçbir önemi kalmıyor. Bataryayı su gibi içmeye başlıyor. Oyunlarda FPS yerlere düşüyor zaten bu oyunlarda 60 FPS limiti de var yani 16 cok daha iyi performans verecektir uzun vadede benim fikrim.

Bende de aynı cihaz var ısınmıyor nedense.

Bende de aynı cihaz var ısınmıyor nedense.
Yüksek grafikli oyunlar oynuyorum yoğun kullanıyorum aynı anda 2 3 iş için kullanıyorum ve uygulamalarda fazla yer kaplıyor zaten ne demek istediğimi oyun oynayınca çok net anlarsınız telefon ilk 15 dakikadan sonra oynatmıyor oyunu.

60h Hz ve kameranın Pro özelliklerinden eksik kalacaksınız, 16 Pro düşünür müsünüz?
Yukarıda saydığım özellikler önemli değilse geçiş yapsanız çok da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı