iPhone 15 Pro Max vs S23 Ultra

Bütçe
10000

254182

Hectopat
Arkadaşlar selam 15 Pro Max mi almalıyım S23 Ultra mı? Normalde tüm ürünlerim Apple saatim tabletim AirPods'larım her şey Apple bütçe sorunum yok hiçbir şekilde. Yani 15 Pro Max de alsam S23 Ultra da alsam hiçbir şey değişmeyecek bunu bilmenizi isterim bütçe konusunda. Şu an hatta kendimi neden bu konuyu açıyorum tabii ki 15 Pro Max almalıyım diyorum fakat bir an aklıma düştü ve siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim. Önceden 14 Pro Max'im vardı kardeşime hediye ettim onu. Şimdi ayın 22'sine bekliyorum ki 15 Pro Max sipariş edeyim. Rica ediyorum objektif fanboyluk yapmadan yorum yapın ben bir Apple fan boyu olduğumu itiraf ediyorum fakat Samsung gibi mükemmel bir markayı kesinlikle çok seviyorum.

F/P olarak S23 Ultra daha iyi tabii ki fakat 15 Pro Max daha taze ve güzel bir cihaz ben sizin yerinizde olsam değerini daha iyi koruyacağı için 15 Pro Max alırdım S24 serisi çıkış yaptığında ise cihazı satıp S24 serisinden bir cihaz tercih ederdim.

Her zaman Samsung he ben IPhone'ciyim diyorsanız iPhone alacaksın Samsung san Samsung alacaksın 2'si farklı cihazlar birinden diğerine geçmek zor oluyor sana kalmış ben Samsung cu olduğum için ve param ister milyon olsun kıymadığım için a serisi ya da s2X FE serilerinde takılıyorum.

@Teru mesaj burada buldum.
Dostum şunu unutma ki bu ülkede kıskanç ve nankörlük hat safada. Hayırlı olsun. Bende Apple'ın tüm en güncel cihazlarını kullanıyorum. Ve dün 15 Pro Max aldım kılıf vs. tavsiyesi üzerine konu açtım 10 tane haha yedim durduk yere. Sebebi ne biliyor musun? Adam sadece baba parası yiyor kendi parasını kazanmak nedir bilmiyor evinde sadece lise ve üniversite kazanmaya mahkum oyun bağımlısı bir şey bilmeyen insanlar sırf sen paran var diye kıskanıyor veya senin kullandığın gibi üst segment cihaz kullanamadığı için kıskanıp saçmalayıp duruyor. En iyisi konuya mute atman. Adam hayatında Apple görmemiş göremeyecek de. Bu yüzden Android ve Windows yolunda seni sorgulamaya toxiclemeye devam edecekler. Bunlar böyle maalesef önüne geçemezsin. Hatta bir tane moderatör sırf Android ve iOS deneyimlerimi anlattığım bir konumu 2 defa reddedip bana 1 ay kısıtlama attı. Hiçbir kural yanlışı olmamasına rağmen. Demem o ki güzel bir atılım yapmışsın. Çok mu oyun oynamak istiyorsun ileride konsol alırsın? Onu geçtim GeForce NOW kullanırsın? Ya hadi onu da geçtim App Store da Resident Evil'den tut birçok oyun zaten M2 M1 işlemcilere entegre %100 uyumlu şekilde çalışıyor onu da geçtim Steam MacOS'da çalışıyor ve desteklediği oyun az da olsa öz oyunlar. O yüzden çok takma bunlar böyle yapmaya devam edecekler.

Arkadaşlar selam 15 Pro Max mi almalıyım S23 Ultra mı? Normalde tüm ürünlerim Apple saatim tabletim AirPods'larım her şey Apple bütçe sorunum yok hiçbir şekilde. Yani 15 Pro Max de alsam S23 Ultra da alsam hiçbir şey değişmeyecek bunu bilmenizi isterim bütçe konusunda. Şu an hatta kendimi neden bu konuyu açıyorum tabii ki 15 Pro Max almalıyım diyorum fakat bir an aklıma düştü ve siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim. Önceden 14 Pro Max'im vardı kardeşime hediye ettim onu. Şimdi ayın 22'sine bekliyorum ki 15 Pro Max sipariş edeyim. Rica ediyorum objektif fanboyluk yapmadan yorum yapın ben bir Apple fan boyu olduğumu itiraf ediyorum fakat Samsung gibi mükemmel bir markayı kesinlikle çok seviyorum.

Maaşallah hocam gösterişi seven biri değilsiniz sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı