S23 Ultra vs 15 Pro Max

Psikolojim bozuk acil olarak değişim istedim ruhsal çöküntüdeyim.

Kaç yaşındaydınız?

Bugün iPhone 15 Pro Max sattım ve S23 Ultra aldım, cebimde de 20.000TL kaldı sizce hata mı yaptım? IOS'tan sıkılmıştım.

Gayet mantıklı bir hareket bu arada, Apple ürünleri kaliteli olsa bile ülkemizde çok yüksek fiyata satılıyor, bu da F/P açısından bayağı kötü bir şey, S23 daha iyi zaten ama arkadaşların dediği gibi S24'üde bekleyebilirdin.

Merhaba anladım, yardımcı olabileceğimiz bir konu varmı hocam? geçmiş olsun.
Hocam şöyle söyleyeyim 24 yaşıma gelmişim elle tutulur hiçbir şeyim yok malum Yeni yıla girdik geçim sıkıntısı babasızlık gerçekten çok zor insanın dayanağı ailesidir ama ben annemle savaş veriyorum hayatta tutunmak için.

Hata falan yapmamışsınız. S23 Ultra'nın daha az yakan ve daha güçlü olan GPU, daha iyi telephoto sensörü, daha iyi ultra geniş açı sensörü, düşük ışıkta daha iyi video performansı, çok daha premium panel ağızı gibi avantajları var. Fiyat performans açısından S23 Ultra, 15 Pro'lardan daha mantıklı.

İkiside güzel telefonlar pişman etmez kesinlikle ama S23 Ultra'dan memnun kaldıysanız cebinize kalan 20.000₺ ile oldukça mantıklı bir hareket olmuş bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı