iPhone 15 Pro Max vs S24 Ultra

Kısaca özetlemek gerekirse bende bizzat S24Ultra var.

Şarjı, kalemi, kamerası, performansı vs her şeyi harika bir telefon. Tek bir şey hariç. Düşürdüğünde bulamıyorsun ve Apple avantajları yok.

Apple tarafında Instagram'a post yüklerken kalite düşüklüğü olmuyor, cihazın kaybolursa bulunuyor, satmak istediğinde aynı altın misali ikinci el değerini koruyor. S24 Ultra'da böyle avantajlar yok.

Ben 15 Pro Max alırdım. S24 Ultra çok üstün olmasına rağmen 15 Pro Max alırdım.

İP15 promax alma konusunda size katılıyorum fakat diğerleri olarak hiçbir şekilde Instagram'da kalite düşüklüğü veya cihazımı bul özelliklerden mahrum kalmıyorsunuz.

İP15 promax alma konusunda size katılıyorum fakat diğerleri olarak hiçbir şekilde Instagram'da kalite düşüklüğü veya cihazımı bul özelliklerden mahrum kalmıyorsunuz.

Bende S21F vardı. Yere düşürdüm şarjı 14'dü. Mobil veri ve konum kapalıydı cihazı hiç bulamadım 2 saat kadar çaldırarak aradım düşürdüğüm yollardan geçerek sonrasında şarjı da bitti hiç bulamadım. S24'te bundan farklı bir şey yok aynı teknoloji. Aynı pozisyonda iPhone olsaydı bulabilirdim.

Instagram'da ekstra olarak uğraşmazsam direkt çekim yaptığım şekilde upload edince S24 Ultra'da kalite rezil oluyor. Ekstra olarak CapCut'tan düzenleyip yüklediğimde kalite kaybı olmadan yükleyebiliyorum.

@Meraklı Bilge Yurt dışı alacaksan toplama riski yüksek. Alırken 3U Tools programı ile kontrol etmelisin. Soruna gelecek olursam da dediğin lafları söyleyen insanların anlamadığı kısım şu: IPhone'da bir fotoğraf çektiğinde fotoğraf galeriye eklenirken zorunlu olarak yapay zeka düzeltmesine uğruyor. Ve bunu kapatmana izin vermiyor ve bu yapay zeka düzeltmesi aslında bir özellik ve her yeni model IPhone'larda daha ileri seviye taşınarak geliştiriliyor. Bazense fotoğrafı işleyeyim derken içine edebiliyor. Açıkçası insanlar genelleme yaptığı için yok 13'ün kamerası 15'ten iyi diyerek abartıyor. Öyle bir kötü çekme gibi durum yok. Yapay zeka işlemesinden kurtulmanın da yolları var merak edersen anlatırım onları da hele bir IPhone'u al.

@Meraklı Bilge yurt dışı alacaksan toplama riski yüksek. Alırken 3U Tools programı ile kontrol etmelisin. Soruna gelecek olursam da dediğin lafları söyleyen insanların anlamadığı kısım şu: IPhone'da bir fotoğraf çektiğinde fotoğraf galeriye eklenirken zorunlu olarak yapay zeka düzeltmesine uğruyor. Ve bunu kapatmana izin vermiyor ve bu yapay zeka düzeltmesi aslında bir özellik ve her yeni model IPhone'larda daha ileri seviye taşınarak geliştiriliyor. Bazense fotoğrafı işleyeyim derken içine edebiliyor. Açıkçası insanlar genelleme yaptığı için yok 13'ün kamerası 15'ten iyi diyerek abartıyor. Öyle bir kötü çekme gibi durum yok. Yapay zeka işlemesinden kurtulmanın da yolları var merak edersen anlatırım onları da hele bir IPhone'u al.

3U Tools programı ile nasıl kontrol edeceğim peki yanımda laptop mı götürmem lazım.

3U Tools programı ile nasıl kontrol edeceğim peki yanımda laptop mı götürmem lazım.
Evet laptop götürmen lazım. Örnek bir video bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet laptop götürmen lazım. Örnek bir video bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki şu an mi 13 t kullanıyorum. S24 ultraya geçtiğimde çok bir değişim olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı