iPhone 15 Pro mu yoksa iPhone 16 Pro mu?

kıngkong18

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 15 Pro mu yoksa 16 Pro mu? Eski telefonu anneme verip bunlardan birini alacağım. Tek kamera butonu mu fark ediyor? 15 Pro da yapay zeka var mı? Bana yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum.

Bir tanıdığım Apple distribütörü iPhone 15 Pro piyasada 80 bin iken bana 72 bin gibi bir civara geliş fiyatına verebiliyor. Hangisi daha matnıklı olur.

Çok bir fark olacağını düşünmüyorum ama yine de bütçe sınırınız yoksa 16 alın.

Telefonda geçirdiğin süre fazla ise -gün içinde şarjın yetmiyorsa- kesinlikle pro modelleri tercih etmelisin. Gündelik işlerini telefonda geçiren kişiler kesinlikle pro modelleri tercih etmeli hocam. 15 Pro tercihiniz olsun durum bu ise.

Telefonda geçirdiğin süre fazla ise -gün içinde şarjın yetmiyorsa- kesinlikle pro modelleri tercih etmelisin. Gündelik işlerini telefonda geçiren kişiler kesinlikle pro modelleri tercih etmeli hocam. 15 Pro tercihiniz olsun durum bu ise.
Dediginiz sey pek dogru degil. Sarj onemli bir husussa daha cok Plus, ya da Pro alinacaksa Max modeli alinmali. Pro ve duz alinmali mi sorusunda daha cok performans gibi diger unsurlar bir karar noktasi olabilir.

Ornek vermek gerekirse, 15 Pro batarya yonunden bir hayli zayif ama 15 Pro Max ile bir gunu rahatlikla cikartabiliyorsunuz.

Dediginiz sey pek dogru degil. Sarj onemli bir husussa daha cok Plus, ya da Pro alinacaksa Max modeli alinmali. Pro ve duz alinmali mi sorusunda daha cok performans gibi diger unsurlar bir karar noktasi olabilir.

Ornek vermek gerekirse, 15 Pro batarya yonunden bir hayli zayif ama 15 Pro Max ile bir gunu rahatlikla cikartabiliyorsunuz.
çok daha doğru hocam plus daha doğru bir tercih olur.

Dediginiz şey pek dogru degil. Şarj onemli bir husussa daha cok Plus, ya da Pro alinacaksa Max modeli alinmali. Pro ve duz alinmali mi sorusunda daha cok performans gibi diger unsurlar bir karar noktasi olabilir.

Peki 16 Pro batarya olarak gündelik kullanımda tatmin eder mi?

İkisine de yapay zeka geliyor. 5 kat telefoto, 4K 120FPS video çekebilme, daha yeni işlemci, 48MP geniş açı kamera ( 15 Pro'da 12MP) için 16 Pro seçmeye değer. Aradaki 8-10k farka da değer.

Teşekkürler kararım sizin sayesinizde değişmiştir 🤝

Tabii ki de en son teknolojiyi almak daha mantıklı fakat bunun en doğru kararını siz vereceksiniz. Eğer bütçe de sorun yok ise 16 Pro

Misal yarın gidip 15 Pro alabilirim ama 16 Pro için 20 gün 1 ay bekleyip bütçeyi arttırmam lazım

Peki 16 Pro batarya olarak gündelik kullanımda tatmin eder mi?

Teşekkürler kararım sizin sayesinizde değişmiştir 🤝

Misal yarın gidip 15 Pro alabilirim ama 16 Pro için 20 gün 1 ay bekleyip bütçeyi arttırmam lazım
15 Pro'ya gore daha iyi olacagini dusunuyorum. Yerinde olsam 15 Pro Max alirim bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı