iPhone 15 Pro vs 15 Pro Max vs iPhone 16

516478

Hectopat
Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller, şu anda iPhone 13 kullanmaktayım 3-4 senedir? İlk çıktığında almıştım 2 kere pili değişti artık performans olarak da cihaz bana yetmiyor, bu telefonu satmamla birlikte 55-60 bin TL bütçem oluyor. 2.el 15 Pro ya da Pro Max düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı ya da sıfır al derseniz düz iPhone 16 almak mantıklı mı, ekranı 60 Hz diye pek sıcak bakmıyorum ama sizin tavsiyeleriniz ne olurdu?

Ben olsam 15 Pro Max alıp geçerdim, eğer küçük bir telefon istiyorsanız 15 Pro en iyi seçenek. 16'ın tek avantajı A18 çip ile gelmesi ama aralarında o kadar perfonmans farkı olmayacktır. Üstelik, 3 telefon da Apple Intelligence destekliyor.

15 Pro ve Pro Max arasından seçimin senin tercihlerine bağlı. Pm şahsen bana çok büyük geliyor küçük telefon seviyorum ben. Ama pm daha iyi pil süresi sunuyor veya bir şeyler izlerken büyük ekran daha iyi oluyor tercihine göre seçin yapabilirsin.
Aynen öyle, ben S24+ yerine S24 aldığım için az da olsa pişman olmuştum. Bataryası üzmüştü. Bu belki telefonumun Samsung olmasından kaynaklıdır. Ama bu nedenle konu sahibine 15 Pro Max öneririm.

Ben olsam 15 Pro Max alıp geçerdim, eğer küçük bir telefon istiyorsanız 15 Pro en iyi seçenek. 16'ın tek avantajı A18 çip ile gelmesi ama aralarında o kadar performans farkı olmayacktır. Üstelik, 3 telefon da Apple Intelligence destekliyor.

Aynen öyle, ben S24+ yerine S24 aldığım için az da olsa pişman olmuştum. Bataryası üzmüştü. Bu belki telefonumun Samsung olmasından kaynaklıdır. Ama bu nedenle konu sahibine 15 Pro Max öneririm.

Samsung'la alakalı olduğunu düşünmüyorum. Seni tatmin etmemiştir diyebilirim. Küçük telefonların bataryaları kötü değil ama yoğun kullanımda bazen problem olabiliyor.

Kesinlikle IP 15 Pro veya Max daha mantıklı gibi duruyor ama Apple intelligence ıkonusunda 15'ler RAM azlığı gibi konulardan dokayı ileride önemsenmeme veya destek kesilme olabilir size önerim 2.el IP 16 Pro bakmanız.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller, şu anda iPhone 13 kullanmaktayım 3-4 senedir? İlk çıktığında almıştım 2 kere pili değişti artık performans olarak da cihaz bana yetmiyor, bu telefonu satmamla birlikte 55-60 bin TL bütçem oluyor. 2.el 15 Pro ya da Pro Max düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı ya da sıfır al derseniz düz iPhone 16 almak mantıklı mı, ekranı 60 Hz diye pek sıcak bakmıyorum ama sizin tavsiyeleriniz ne olurdu?
15 serisinde pro ve pro max arasinda sadece ekran ve batarya farki yok telefoto kamera farki var, bu yuzden 15 pro max, 16 bence burada en sonda yer alir ama sifir alinmak isteniyorsa alinir 60hz haric buyuk eksisi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı