iPhone 15 sıfırlanırsa bir sorun olur mu?

Baldi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni iPhone 15 promax satın aldım. Hayatımda ilk defa kullanıyorum. Çok garip geldi fakat yavaş yavaş alışacak gibiyim. Sorum şu, sıfırlandığı takdirde herhangi bir sorun olur mu? Ömrü kısalma veya uygulamalarda sonradan bir sıkıntı gibi. Olmaz ise bana incelemem gereken bir konu paylaşım varsa iletebilir misiniz? Ve yeni almışken yapmam gereken şeyler neler? Bununla ilgilide konu video varsa iletirseniz sevinirim.

Yeni iPhone 15 promax satın aldım. Hayatımda ilk defa kullanıyorum. Çok garip geldi fakat yavaş yavaş alışacak gibiyim. Sorum şu, sıfırlandığı takdirde herhangi bir sorun olur mu? Ömrü kısalma veya uygulamalarda sonradan bir sıkıntı gibi. Olmaz ise bana incelemem gereken bir konu paylaşım varsa iletebilir misiniz? Ve yeni almışken yapmam gereken şeyler neler? Bununla ilgilide konu video varsa iletirseniz sevinirim.

Sıfırlamadan önce iCloud hesabınızın şifresini hatırladığınızdan emin olun. Seyrek sıfırlamalarda bir şey olmaz fakat sürekli sıfırlamanın diski yavaşlatabileceğini düşünüyorum. Çünkü sürekli sıfırlama yaptıkça aynı uygulamaları, fotoğrafları hep indireceğinizden uzun vadede diskte yavaşlama olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı