iPhone 15 TR vs 15 Pro yurt dışı

Xwatt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda telefonumu değiştireceğim şu an güncel olarak Android kullanıyorum. IPhone'yi denemek istiyorum. O yüzden iPhone 15 TR ile 15 Pro yurt dışı arasında kafam karıştı. Yurt dışı kullananlar zorluk çekermi bilmiyorum. (Bütçem şu an düz modele yetiyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakın bir zamanda telefonumu değiştireceğim şu an güncel olarak Android kullanıyorum. IPhone'yi denemek istiyorum. O yüzden iPhone 15 TR ile 15 Pro yurt dışı arasında kafam karıştı. Yurt dışı kullananlar zorluk çekermi bilmiyorum. (Bütçem şu an düz modele yetiyor.)
Yurt dışı iPhone almanızı tavsiye etmiyorum. Kalan 4 ayın çilesini çekmek zorunda kalırsınız. Ayrıca garantiden de mahrum kalacaksınız.

Merhaba, yakın bir zamanda telefonumu değiştireceğim şu an güncel olarak Android kullanıyorum. IPhone'yi denemek istiyorum. O yüzden iPhone 15 TR ile 15 Pro yurt dışı arasında kafam karıştı. Yurt dışı kullananlar zorluk çekermi bilmiyorum. (bütçem şu an düz modele yetiyor.)

Tarafımca yapılan Yurt Dışı iPhone Rehberi sayfasını kontrol edebilirsiniz cevaplarınız burada belki vardır.

Merhaba, yakın bir zamanda telefonumu değiştireceğim şu an güncel olarak Android kullanıyorum. IPhone'yi denemek istiyorum. O yüzden iPhone 15 TR ile 15 Pro yurt dışı arasında kafam karıştı. Yurt dışı kullananlar zorluk çekermi bilmiyorum. (bütçem şu an düz modele yetiyor.)
Temiz 2. el 14 Pro.

Yurt dışı telefonla uğraşılmaz eğer yurt dışı almak istiyorsanız iki tane alın kalan 4 ay ikinciyi kullanın. Zaten IMEI ücreti ödeyince daha pahalıya geliyor artık sadece 16 Pro Max 1 TB daha ucuza geliyor.

Yurt dışı telefonla uğraşılmaz eğer yurt dışı almak istiyorsanız iki tane alın kalan 4 ay ikinciyi kullanın. Zaten IMEI ücreti ödeyince daha pahalıya geliyor artık sadece 16 Pro Max 1 TB daha ucuza geliyor.
Hocam Her Sene 8 Ay Hak Tekrar Veriliyor Mu Yoksa Btk Yeni Yasa Falan Çıkardı Mı Bende 15 Pro Almayı Düşünüyorumda

Hocam her sene 8 ay hak tekrar veriliyor mu yoksa BTK yeni yasa falan çıkardı mı bende 15 Pro almayı düşünüyorumda.

Her sene başında ocağın ilk 2 haftası içinde IMEI numaraları sıfırlanıyor ve tekrardan 8 ay hak veriliyor şu an gelen bir yasa falan yok dedikoduları aldırmayın detaylı bilgi için rehberime bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı