Yakın zamanda iPhone alacağım. İki model arasında kaldım. iPhone 15 Pro iPhone 15'e göre artı özellikleri var (ekran yenileme hızı 120Hz ve daha iyi bir işlemci) fakat iPhone 15 Pro'nun YouTube incelemelerinde pil sorunu ve ön kamera sıkıntısı olduğunu duydum. Kimisi diyor bende gayet iyi ama bazıları da kötü diyor. Bu şekilde arada kaldım. Kullanan veya bilgisi olan birileri varsa yardımcı olabilir mi?
16 pro nasıl bir fiyata çıkış yapar sizce. Yani 14 pro piyasadayken 15 pro kaça çıkmıştı o zamanlar takip etmiyordum her neyse 15 pro 256 karar kıldım 70k şuan alabilirim ancak beklersem 16 pro bu fiyata alabilir miyim sizceDüz model alınmaz. Bütçem var ve acil telefon ihtiyacım yok diyorsanız 16 Pro modelini bekleyin derim döviz yerinde duracak gibi eylüle kadar. Çok bir fiyatlarda oynama olmaz.
14 Pro 62500 iken geçen sene eylülde 15 Pro 65’den çıkmıştı. Döviz yerinde böyle giderse 73-74’e çok rahat alırsın beklemelisin.16 pro nasıl bir fiyata çıkış yapar sizce. Yani 14 pro piyasadayken 15 pro kaça çıkmıştı o zamanlar takip etmiyordum her neyse 15 pro 256 karar kıldım 70k şuan alabilirim ancak beklersem 16 pro bu fiyata alabilir miyim sizce
Hocam eğer almazsam ve dediğiniz fiyata yakın bir mevlada çıkış göstermez ve 15 proya Zam gelirse alamayabilirim şuan 14 pro 15 pro dan daha pahalı mesela onu diyorum14 Pro 62500 iken geçen sene eylülde 15 Pro 65’den çıkmıştı. Döviz yerinde böyle giderse 73-74’e çok rahat alırsın beklemelisin.
Hocam o durumun zamla ilgisi yok. Apple'da bir Pro serisi cihaz sadece 1 sene üretiliyor yani son modelken öbür sene yeni Pro modeller gelince mevcut Pro modelinin üretimi duruyor karaborsa oluyor. Fark etmiyor 16 Pro ile 15 Pro da aynı fiyatlarda olacak. Açıkçası şurada kaldı 1 ay, benim dediğim tutarlarda olur diye düşünüyorum ekonomik anlamda gayet stabil gidiyoruz ben olsam beklerdim en azından. 16 Pro ile ciddi gelişmeler bekliyoruz.Hocam eğer almazsam ve dediğiniz fiyata yakın bir mevlada çıkış göstermez ve 15 proya Zam gelirse alamayabilirim şuan 14 pro 15 pro dan daha pahalı mesela onu diyorum
O pro modelin karaborsaya düşmesi olayını biliyorum zaten de şuan zaten yaklaşık 72/73k civarı bir fiyatı var karaborsa ile 85/90 ı bulur bence ki 14 proyu o fiyata satan var bence 16pro 80k civarı bir fiyattan çıkış gösterirHocam o durumun zamla ilgisi yok. Apple'da bir Pro serisi cihaz sadece 1 sene üretiliyor yani son modelken öbür sene yeni Pro modeller gelince mevcut Pro modelinin üretimi duruyor karaborsa oluyor. Fark etmiyor 16 Pro ile 15 Pro da aynı fiyatlarda olacak. Açıkçası şurada kaldı 1 ay, benim dediğim tutarlarda olur diye düşünüyorum ekonomik anlamda gayet stabil gidiyoruz ben olsam beklerdim en azından. 16 Pro ile ciddi gelişmeler bekliyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.