iPhone 15 vs iPhone 15 Pro

Ama hocam şimdi şöyle çoğu kişi pilden şikayetçi ve mantık olarak bilgisayardan örnek vereyim gtx 1650 ile rtx 3090 ti aynı güç kaynağı besleyebilirmi
Düz 15 için
Video oynatma
20 saate kadar

Online video izleme
16 saate kadar

Ses çalma
80 saate kadar

15 Pro için
Video oynatma
23 saate kadar

Online video izleme
20 saate kadar

Ses çalma
75 saate kadar

Merhaba iyi sosyaller IPhone'a gecis yapacağım bu iki cihaz arasında kaldım. 15 Pro Max istemiyorum çok büyük 15 ve 15 Pro tam ideal ikisine verecek bütçem de hazır.
Size sorum şu bu modellerin kronik sorunu var mıdır özellikle 15'lerde kasanın titanyuma gecilmesinden dolayı aşırı dayaniksiz olduğu söyleniyor bir de pil performansı şimdi 15 de bir sorun gözükmüyor ancak Pro modelinde doğal olarak daha güçlü bir işlemci daha iyi kamera geldiği için daha çok enerji tüketir diye düşünüyorum ancak iki modelde de kapasite aynı yani düz 15 daha uzun süre gidiyor diye biliyorum. Her neyse günlük kullanımda oyun oynamam tek bir oyun oynarım o da Clash Royale falan olur. PUBG falan oynamam sosyal medyada takılırım yani bir günü cikartsin yeter.
iPhone 15 Pro almak seni zorlamayacaksa iPhone 15 Pro. Yoksa iPhone 15’de alınabilir bir model.

Yaklaşık ne kadar hızlı biter mesela arada çok çok fark olurmu
15 Pro daha iyi zaten. Arada uçurum da yok. Hissetmezsin bile günlük kullanımda.

Hocam iPhone 16 pro beklesem nasıl olur şimdi şöyle her sene yeni çıkan düz modeller eski düz modele göre pahalı ancak pro modeller eski proya göre ucuz oluyor
Eski Pro’ya göre ucuz olmasının sebebi tamamen stok. 16 Pro’ya bütçem yeter diyorsan neden olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı