iPhone 15 vs iPhone 16e

Bütçe
45000

neext34

Decapat
Merhaba arkadaşlar. 45k bütçem var. Sıfır iPhone 16e mi yoksa 2.el pil sağlığı %97 garantisi seneye bitecek iPhone 15 mi?
Epey'den karşılaştırdım 16e daha çok öne çıkıyor işlemci olsun RAM olsun kamera olsun. Daha çok öne çıkıyor ama kullanıcılar 16E'yi beğenmiyor. Neden?

16e’nin tasarimi genelde begenilmiyor. 16e kötü değil işlemcisi batarya ömrü falan daha iyi ama benim icin tasarim daha onemli oldugundan 15 alirdim.

Geniş açıyı pek önemsemiyorsan 16e al geç yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Çoğu kişi tek kamera diye yanaşmıyor lakin çok daha önde bir telefon.

Merhaba arkadaşlar. 45k bütçem var. Sıfır iPhone 16e mi yoksa 2.el pil sağlığı %97 garantisi seneye bitecek iPhone 15 mi?
Epey'den karşılaştırdım 16e daha çok öne çıkıyor işlemci olsun RAM olsun kamera olsun. Daha çok öne çıkıyor ama kullanıcılar 16E'yi beğenmiyor. Neden?

Ben olsam 15 alırdım 16e çoğu kullanıcı tarafından tercih edilmiyor kendimde deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.

Arkadaşın kafası karışmasın şöyle diyelim

Uzun süre ve performanslı kullanım : 16e
Kamera ve ''tasarım'' ki bence 16e daha naif duruyor : 15

aralarında aman aman fark yok ama bence sıfır daha yeni telefon almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı