bekir1234
Hectopat
Daha fazla
Teşekkürler hocam bakacağım fakat şu arka kamera tasarımları hiç hoşuma gitmiyor be. Yani düz koyun işte bazısı çukur gibi gözüküyor bazısı yamuk yumuk oluyor yani ne gerek var ki böyle şeylere. Sırf o görüntü bile o tür telefonları almama sebebim olabilir çünkü bana çok çirkin geliyor görüntüsü.Hocam marka oldukça büyük ve güvenilir bir marka isterseniz araştırabilirsiniz, ülkemizde son zamanlarda faaliyette bulunup üst modellerini satışa sunmaya başladı ama Globalde bayağı ünlüdür.
Kendimde Vivo X60 Pro Plus kullanıyorum,.2021 yılında Vivo'nun amiral gemisiydi bu cihaz ve o yıllardaki rakipleri olan iPhone 12 ve 13 serilerini kamera konusunda baştan sona ezde ve ondan sonraki Pro ve Pro Max modellerinden 14 Pro'dan da daha iyi oldu fakat 14 Pro Max daha iyi kamerada.
Ama son çıkan 17 dahil hiçbir düz iPhone modeli bu 2021 çıkışlı cihazın kamera performansına erişemedi.
Zeiss'ide araştırırsan8z dünyanın en iyi mercek ve kamera lensi vs.. üreticisi olduğunu görürsünüz ve Vivo'nun üst segment cihazlarında bu Zeiss mercekler kullanılıyor.
Zeiss ile anlaşmalı üretim yapmanın benim bildiğim yalnızca 2 marka var; Vivo ve Sony.
Hocam 13 de alınmaz bence neredeyse 5 yıllık telefon. Miladı doluyor bence artık.İphone alacaksak 16 ve üstü al. Sakın 14 veya 15 alayım deme git 13 al daha iyi aralarında 1 nesil işlemci farkı var değmez. İphone 16 3 nesil güncel işlemciyle geliyor. Ayrıca 15 lerde kronik ısınma sorunu var dikktine