IPhone 15 vs Samsung S24

Bütçe
36000
Bence iPhone 15. Samsung seneler geçtikçe kamerası bozuluyor ve çok yavaşlıyor tecrübelerime göre şu an eski model iPhone kullanıyorum ve kamerası hal muazzam ve çok akıcı.

Şu donanım ile insanları yanlış bilgilendirmeye nasıl kalkışabiliyorsunuz şaşırıyorum doğrusu.

Dostlar selamlar telefonumu değiştirmek için forumda konu açmıştım fakat biraz daha idare edip daha iyi bir telefon almaya karar verdim, aklımda iki telefon var iPhone 15 ve S24 oyun oynayan birisi değilim benim için uzun ömürlü olması, kamerası, arayüzü ve ekran kalitesi önemli bu iki telefondan hangisini önerirsiniz veya bu bütçe de önerdiğiniz başka bir telefon var mı?
İleride satarken degerli olsun derseniz 15, ama kullanim acisindan bence s24. İsin sonunda ikiside guzel ama iphone'un 60 hz olmasi goz zevkini biraz bozuyor.

Hocam sırf o kadar para verip 60 Hz ekran kullanmamak için bile S24 alırım. Fikir ayrılıkları elbet olacaktır ama bence S24'ün rakibi 15 produr. Ekran kalitesi de kendini belirtiyor.

Apple fanboyu edilmeden önce söyleyeyim düz modeller saçmalıktır desen neysede S24'ün rakibi nasıl 15 produr ya yapmayın lütfen sıfır takıntınız, yurt dışı takıntınız varsa madem 15'e bütçe yetiyor o zaman S24 Ultra daha iyi olur bence.

S24 Ultra kullanıyorum, cihazın arayüzü ve kullanması kolay.
Cihazı özelleştirmek için tonlarca ve tonlarca uygulama var, goodlock vb.
ekranı da anti-reflective, güneş ışığı altında ekranı rahatlıkla görebiliyorsunuz.
Samsungun ekranı da 120HZ kadar çıkıyor, Iphone sadece 60HZ sanırım.
Ve yakında One UI güncellemesi de gelecek, ki telefon kat kat iyileşecek.
Samsung veya Apple fanboyu değilim, hiç Apple kullanmadım ama Samsung bana daha cazip geliyor, APK vb. gibi konulardanda ötürü.

S24 ayı böyle çekiyor. Fotoğrafı kendim çektim.

Dosya Ekleri

• IMG-20240610-WA0000.jpg
    IMG-20240610-WA0000.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 149
Hocam sırf o kadar para verip 60 Hz ekran kullanmamak için bile S24 alırım. Fikir ayrılıkları elbet olacaktır ama bence S24'ün rakibi 15 produr. Ekran kalitesi de kendini belirtiyor.

S24'ün iPhone 15 Pro'dan üstün olduğu tek bir özellik yok ayrıca A17 Pro 8gen 3 ile rakip bile değil A17 Pro'nun rakibi ancak 8gen 4 olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçek olmayan ay.

Sırf bu adam bunu dedi diye böyle mi olmuş oluyor :D

1723547235091.png

Bu da iPhone 15 ay çekimi. Ay gibi durmuyor açıkçası Zoom berbat zaten. Işıktan geçilmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı