IPhone 15 vs Samsung S24

Bütçe
36000
Dostlar selamlar telefonumu değiştirmek için forumda konu açmıştım fakat biraz daha idare edip daha iyi bir telefon almaya karar verdim, aklımda iki telefon var iPhone 15 ve S24 oyun oynayan birisi değilim benim için uzun ömürlü olması, kamerası, arayüzü ve ekran kalitesi önemli bu iki telefondan hangisini önerirsiniz veya bu bütçe de önerdiğiniz başka bir telefon var mı?
S24 daha mantıklı olur diye düşünüyorum. İlla ki İphone olacaksa 2.el Pro modellerine bakılmalı.

Dostlar bir sorum olacak ben Samsung S24 serisinin Exynos işlemcili modeli ülkemize geliyor diye biliyorum ama İncehesap da da özelliklerde Snapdragon yazıyor doğru olma ihtimali var mı?

Son düzenleme:
Dostlar bir sorum olacak ben Samsung S24 serisinin Exynos işlemcili modeli ülkemzie geliyor diye biliyorum ama İncehesap da da özelliklerde Snapdragon yazıyor doğru olma ihtimali var mı?

S24 Exynos, fakat Exynos diye kucumsenecek bir islemci degil, snap Dragon gen 3 kadar olamasa da iyidir.

S24 Exynos, fakat Exynos diye kucumsenecek bir islemci degil, snap Dragon gen 3 kadar olamasa da iyidir.
Amazon dan alacaktım stok bitmiş (mecbur Hepsiburada dan alacam) internette gezinirken incehesap da buldum onda da Snapdragon yazıyordu şaşırdım görünce

Amerika'ya en kralından Snapdragonlu S24, Türkiye'ye gelince Exynoslu S24; almayın aldırmayın. Türkiye'yi ne olarak görüyorlar deneme tahtası mı sıkarım böyle satış politikasına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı