iPhone 15 yerine S24 Ultra alınır mı?

Yani evet saçma bir durum yine de basit bir telefon alt tarafı dünyada kimse umursamaz bu tarz şeyleri bizim gündemimiz olması üzücü bir durum.
Maalesef hocam şuan bu telefonlar 5.5 adet asgari ücrete denk geldikleri için gündemimiz oluyor. :(

Yabancı ülkelerde bu telefonlar fiyatları gayet makul.

%97897987 vergi sağ olsun.

Yerel fiyatlandırma da yok.
Ayrıca Apple zaten Tim Cook'tan sonra uygun veya fiyat performans odaklı bir cihaz yapalım derdine hiç düşmedi. Arada sırada akıllarına gelince bir SE yapıp veriyorlar piyasaya.
Her yıl 800 dolardan çıkartıyorlar tek yaptıkları iyilik o.
Vergisiz de olsa dolar yüzünden yine pahalı geliyor bize.
Yani bir telefon 20 bin birim olur mu :D

Maalesef hocam şu an bu telefonlar 5.5 adet asgari ücrete denk geldikleri için gündemimiz oluyor. :(

Yabancı ülkelerde bu telefonlar fiyatları gayet makul.

İş yapılmayacaksa o seviye bir cihaz almanın mantıklı olduğunu pek düşünmüyorum.
Mert başaran'a dönüştük hepimiz mecburen :D :D

Yerel fiyatlandırma da yok.
Ayrıca Apple zaten tim Cook'tan sonra uygun veya fiyat performans odaklı bir cihaz yapalım derdine hiç düşmedi. Arada sırada akıllarına gelince bir SE yapıp veriyorlar piyasaya.
Her yıl 800 dolardan çıkartıyorlar tek yaptıkları iyilik o.
Vergisiz de olsa dolar yüzünden yine pahalı geliyor bize.
Yani bir telefon 20 bin birim olur mu :D

İş yapılmayacaksa o seviye bir cihaz almanın mantıklı olduğunu pek düşünmüyorum.
Mert başaran'a dönüştük hepimiz mecburen :D :D

Hocam 20.000 birim olması tamamen bizim ekonomimizden kaynaklı vergisiz olsa o telefonlara bedava fiyatı diyebiliriz şu anki koşular ile (enflasyona bağlı olarak söyledim telefonun maksimum etmesi gereken 3K 4K üstü olmaz.)

Kısa bir süre önce iPhone 15 alıp kullanmaya başladım. Daha önce iPhone kullanmamıştım ve bu yüzden biraz da meraktan aldım ama hiç memnun kalmadım. Sosyal medya veya oyunlarla işim yok benim daha önemli olan şey pil performansı. iPhone 15'in pili gerçekten dayanmıyor. Şimdi ise onu satıp başka bir telefon almayı düşünüyorum. Sizce S24 Ultra almak mantıklı bir seçenek olur mu? Tabii aldığım telefonu minimum 3 yıl kullanıp kafamın rahat olmasını istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum🙏
Tabii ki alinir bu nasil soru. Bu iki telefonu yan yana bile koymam, ayrica iPhone duz serileri artik kesinlikle parasini haketmiyor kim ne derse desin. S24 Ultra ciddi performans kaybi olmadan cok rahat 6-7 sene gidecek bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı