iPhone 15'in boyası soyuluyor

Kimse ölümsüz veya kirilmaz demedi zaten sorunumu belirttim bu kadar kisa sürede boyle bir şey olmasi saçma degilmi.

Sorunlu bir telefon iPhone 15 her yönüyle alınmaz. İlla iPhone diyorsanız 14e bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunlu bir telefon iPhone 15 her yönüyle alınmaz illa iPhone diyorsanız 14e bakın

Yahu neye dayanarak sorunlu telefon diyorsun? Şu Apple düşmanlığını anlamıyorum alamıyorsan, kullanamıyorsan yorum yapma arkadaşım. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş misali sallıyorsun. Pro desen, Pro Max desen ısınıyor desen diyeceğim ki neyse bilmeden konuşuyor. Dümdüz 15 modele de boş boş sallıyorsun.

Arkadaşlar egemek ile konuştum kozmetik garanti kapsamında degerlendirilmiyormuş haklarimi tüketici hakem heyeti ile arayacak gibiyim ne yapsam bilmiyorum

15 pro max'in gelmesini bekliyorum 22'sinden beri inşallah beni üzmez.

Tüketici Hakem Heyetine başvurumu yaptım gelişmeleri ekleyeceğim

Tüketici Hakem Heyetine başvurumu yaptım gelişmeleri ekleyeceğim
Yaklaşık 21 gündür bekliyorum 30 günün sonunda sence hakem heyetine başvuru yapmalımıyım?

@Cemozck hocam THH de pek bir şey yapamaz sanki ama denemekte fayda var. Reddit gibi yerlerde bu problemi yaşayanlar çözüm bulamamış. Apple kabul etmemiş ancak 2 hesap değiştirdiğini söylüyor Twitter da ama biraz fanboy hesaplar.

Hatırladığım kadarı ile titanyum kasadan kaynaklı diye biliyorum hocam. Telefonu güneşli yerlerde bulundurdunuz mu?

THH aslında çok şey yapabilir. Apple ayıplı mal satıyor. Garantisi beni ilgilendirmiyor diyor. MediaMarkt ürünü iade almıyor üzerine farklı birisinin bilgileriyle bana fatura kesiyor. Bunları belirttim. Olumlu bir sonuç çıkacağını düşünüyorum.

Hatırladığım kadarı ile titanyum kasadan kaynaklı diye biliyorum hocam, telefonu güneşli yerlerde bulundurdunuz mu?

Düz 15'ler alüminyum kasa hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…