iPhone 15'in boyası soyuluyor

13 kullanıyorum aynı sorun bende de var, tüketici haklarına verebilirsiniz çünkü apple bu sorunu kabul etmiyor

Aynısını iPhone 13 de yaşadım, Apple'ye dava açıyordum neredeyse kesinlikle kabul etmiyorlar hatalarını. 14 günlük telefon söz konusu kılıfsız kullanmadığım halde boya atması mevcut kullanıma bağlı eskime diye nitelendiriyorlar.
Peki değişim oldu mu, ben de aynı sorundan muzdaribim kullandığım telefon iphone 13.

@cha123 kabul etmemesinin sebebi sanırım anodize kaplama? olması ve bunun zamanla dökülmesi. Bu doğası gereği böyle olur gibisinden bir sebep öne sürüyor sanırım. Benzer sorun Pro modellerde de görülüyordu ancak biraz süre geçince.

15 de bu kader erken görünmesi ilginç ama.

Apple kalite olarak çok bozmaya başladı maalesef işlemcisi iyi olmasa vazgeçilecek seviyeye geldi.

@cha123 kabul etmemesinin sebebi sanırım anodize kaplama? olması ve bunun zamanla dökülmesi. Bu doğası gereği böyle olur gibisinden bir sebep öne sürüyor sanırım. Benzer sorun Pro modellerde de görülüyordu ancak biraz süre geçince.

bende de aldıktan 3-4 ay sonra olmaya başladı, çok can sıkıcı gerçekten... denildiği gibi apple'ın eski kalitesi yok:(

@cha123 kabul etmemesinin sebebi sanırım anodize kaplama? Olması ve bunun zamanla dökülmesi. Bu doğası gereği böyle olur gibisinden bir sebep öne sürüyor sanırım. Benzer sorun Pro modellerde de görülüyordu ancak biraz süre geçince.

Tabii ki bu kabul edilebilir bir şey fakat 10-14 günde değil, Apple'nin avukatıyla konuşuyorum diyorum ki 14 gün olmuş belki de daha kısa sürede ben yeni fark ettim diyorum, adam bana diyor ki şirket kullanıma bağlı diyor. Yahu böyle bir şey söylerken utanır insan 14 gün boyunca suya sokmuş olsam yine de bu yanıt kabul edilebilir değil.

Sen bir telefona 30-40 bin TL ödüyorsun (13 için konuşuyorum) 14 günde renk atması yaşıyor bunun izahı olamaz, fabrikasyon bir hata olduğunu kabul etmesi şarttı bence.

iPhone 15 50 bin TL diye ölümsüz sanıyorsunuz :D Türkiye ekonomisi yüzünden bu kadar pahalı yoksa iPhone 15 Amerika da 800 dolarcık yani soyulur da kırılır da ölümsüz değil bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 15 50 bin TL diye ölümsüz sanıyorsunuz :D Türkiye ekonomisi yüzünden bu kadar pahalı yoksa iPhone 15 Amerika da 800 dolarcık yani soyulur da kırılır da ölümsüz değil bunlar.

Kimse ölümsüz veya kirilmaz demedi zaten sorunumu belirttim bu kadar kisa sürede boyle bir şey olmasi saçma degilmi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı