Tabii ki gecilir, 17 proyu beklerseniz bekleyin derim ama duz 17'ye gerek yok.Sizce mantıklı mı arkadaşlar yoksa 17'yi mi beklemeliyim?
Tabii ki gecilir, 17 proyu beklerseniz bekleyin derim ama duz 17'ye gerek yok.Sizce mantıklı mı arkadaşlar yoksa 17'yi mi beklemeliyim?
2 sene sonra ne olur bu ülke bilinmez ama iPhone 15 pro'yu 32 bin TL'ye alan arkadaşım şuan satsa zarar eder. Özellikle baktık,TR'ye geçmek istedi. Şuan kaçarı yok zarar etmemesinin.Bir şey soracağım buradaki konu güncelken şimdi ben iPhone 15 Pro Max alsam 4+4 şeklinde kullansam elimde de iPhone 11 var kalan 4 ayı da bununla geçinebilirim.
Asıl sorum şu mesela iPhone 15 Pro Max'ı 40 bin TL'ye aldım 2 sene sonra sattığımda çok zarar eder miyim yurt dışı kayıtsız olduğu için.
Hocam sende yurt dışı alabilirsin aslında benım yaptığım gibi yapabilirsin.
2 sene sonra ne olur bu ülke bilinmez ama iPhone 15 Pro'yu 32 bin TL'ye alan arkadaşım şu an satsa zarar eder. Özellikle baktık, TR'ye geçmek istedi. Şu an kaçarı yok zarar etmemesinin.
Ya TR alın ya da iPhone 16'ya yurtdışı para vermeyin. Şuan 16 serisi yurtdışı yine TR'ye yakın fiyatı.Anladım hocam min 65k vermek ne bileyim saçma geliyor ya bir telefona çok para be abi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.