Kürk Mantolu Madonna
Hectopat

Daha fazla  

Geçtiğinizde 120 Hz ekran ve AI haricinde pek de devasa bir fark hissetmezsiniz, Android kullanmak için geçilebilir ama eğer iOS tarafı daha ağır basıyorsa ikinci elden iPhone 14 Pro denk getirmeniz mümkün olabiliyor ikinci el 15 fiyatlarına. Tartışmaya açık olmakla beraber S23'e geçmenizi öneririm eski ama Exynos işlemciler yıllardır forumlarda sorun olmaz denir ve her zaman istisnasız Snapdragon'lu varyantlarına göre uzun vadede sorun çıkarır en azından kendim öyle bir tercihte bulunurdum. Samsung tarafına geçecekseniz S25'leri kesinlikle bekleyin daha ucuza S25 almasanız bile S24 almak için bile olsa.
2. el 14 Pro 120 Hz olsa da yapay zeka yok ve pilde beni üzecektir ve ayrıca 2. el cihaz nolacağı belli olmaz bu tercihi IP15 almadan önce yapacaktım. Şu an S24 alsam bile üstüne kalacak paraya ihtiyacım yok yani kısaca S25 serisini bekleyebilirim sorun yok büyük ihtimal Exynos işlemci ile gelmezse alırım iOS Android bende şu an nötr ikisini de kullanmış bir kişi olarak ikisini de yabancılamam.
İlla Samsung istiyorsanız S25i bekleyin hocam yakında tanıtılacaktır.
Öyle yapacağım şu an acalem yok Samsung istememin sebebi iPhone gibi kullanıcıyı umursamamazlık yapmıyor iPhone düz 16 ya bile 120 Hz'yi koymakdan aciz bir firma ve olduğu yerde sayıyor.