İnceleme iPhone 16 256 GB Siyah

Hocam insanlar ihtiyacına göre almıyorda genellikle görüntü amaçlı alıyorlar, 60 Hz telefon iş görmez mi her türlü görür, adam 16 Pro Max kullanıyor kamerasını kullanmayı bilmiyor.

Hocam insanlar ihtiyacına göre almıyorda genellikle görüntü amaçlı alıyorlar, 60 Hz telefon iş görmez mi her türlü görür, adam 16 Pro Max kullanıyor kamerasını kullanmayı bilmiyor.

Ben aldığım gün ayarların en detayına kadar kurcaladım yani, kamerayı keşfetmek zor daha gidecek yolum çok herhalde onda çağ atladığım için fakat biraz kurcalamak lazım bence de. O kadar paranın hakkını vermek gerek.

iPhone 15 kullanıyorum.

Çamur atacak şey her zaman vardır IPhone'lar için. Batarya boyutu şarj hızı gibi

Vallahi hocam 14 Pro kullandım bütceden dolayı 13'e geçtim 14 Pro'nun yerini hiç de aramıyorum. gözüm alıştı gitti 60Hz'ye sıkıntı yok yani. kullanıyorum yetiyor artıyor da.

Hayırlı olsun. Bu fiyatta iOS isteniyorsa güncellik ve 15 serisi sorunlu olduğu için seçilebilecek iyi bir iOS cihaz. Uzun süreler kullanımlar dilerim ki zaten uzun süreler kullanım da sağlayacaktır.
İlla iOS değil de Android de olur deniyorsa işler değişir tabii, Android'in en amirali varken iPhone 16 tercih edilebilecek bir cihaz değil ama o ayrı bir konu.
Sonuçta iOS ve Android tercihi alışkanlık işidir, biri iOS istiyorsa Android'e zorlamak istisnalar dışında doğru olmaz.

Hocam 60 Hz size normal gelebilir fakat mesela 120 Hz telefondan geçmiş birine inanılmaz kötü geliyor. En basitinden 15 Pro daha mantıklı. Hayırlı olsun gene de.

Hayırlı olsun. Bu fiyatta iOS isteniyorsa güncellik ve 15 serisi sorunlu olduğu için seçilebilecek iyi bir iOS cihaz. Uzun süreler kullanımlar dilerim ki zaten uzun süreler kullanım da sağlayacaktır.

Amacım o zaten.

İlla iOS değil de Android de olur deniyorsa işler değişir tabii, Android'in en amirali varken iPhone 16 tercih edilebilecek bir cihaz değil ama o ayrı bir konu.

Bence en amirali çok büyük ve tasarımı berbat. Keşke az daha iyi yapsalarmış.

Sonuçta iOS ve Android tercihi alışkanlık işidir, biri iOS istiyorsa Android'e zorlamak istisnalar dışında doğru olmaz.

Bu da benim alışkanlığım.

Hocam 60 Hz size normal gelebilir fakat mesela 120 Hz telefondan geçmiş birine inanılmaz kötü geliyor. En basitinden 15 Pro daha mantıklı. Hayırlı olsun gene de.

15 Pro bataryası üzerdi. Arada kaldım ama o kadar para verip batarya derdi istemiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun hocam güzel haberler almanız dileğiyle. Şu cihazı 120 Hz ile çıkartsalar muhtemelen piyasayı alt üst edecekti. Bunu sızıntılardan 17 serisinde yapacaklarını söylüyorlar şimdiden. Ülkemizde ki fiyatlandırmasından dolayı 64.999 TL fiyat etiketinde S24U olması da diğer kullanıcıları bu konuda "haklı" kılıyor. Yine de iOS sevenlerden biri olarak 60Hz "telefonun kullanım amacı" için uygun bence. Eğer 120Hz'den 60'a geçseydiniz o zaman biraz mırıldanabilirdiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…