İnceleme iPhone 16 256 GB Siyah

Teşekkürler. Bence en azından 90 Hz yapsalar piyasa yine iyi olurdu. S24U almak mantıklı bence ama tasarımından hiç memnun kalmazdım zaten. Benim kullanım amacıma uygun bu telefon o yüzden pişman değilim.

Batarya, ekran gibi şeyler açısından iki buçuk yıllık orta seviye Samsung bununla ya eşit ya daha iyi. Şaka gibi. (işlemci, kamera falan açısından daha iyi olduğunu biliyorum. Arada bayağı bir fiyat farkı ve iki yıl var. Bir zahmet olsun.)

Son düzenleme:

Ekran boyutu büyüyor, dolayısıyla batarya da büyüyor. Orta seviye Samsunglar hatta girişler bile zaten otomatik olarak 4000-5000 batarya ve yanına 90 veya 120 ekranla geliyor. Zaten ekran eleştirilen bir şey ama bataryayı da verimli kullanabildiği sürece iPhone'da sorun görmüyorum. 16 serisinde zaten batarya ömrü iyileştirildi. 2 gündür şarja takmadım. Benim ihtiyacımı görüyor. Bence bu Samsung'un bataryaları biraz göz boyama oluyor. Kıstıkları şeylerden çok verdikleri şeylerle göz boyuyorlar böyle.

İşletim sistemini de göz önünde bulundurmak lazım. iOS'ta App Store'dan başka bir yerden bir şeyler yüklemek bile çok uğraştırıcıyken ben Android'de her şeyi kendi istediğim gibi ayarlıyorum. Hatta chroot kullanarak başka Linux dağıtımları bile yükleyebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kıyaslaması saçma bir şey. İki işletim sistemi de iki marka da çok farklı. Samsung her türlü insana hitap eden işler yapıyor. Ben olsam mesela böyle şeyler umurumda olmaz. Bana lazım bile değil. Bana lazım olan iyi kamera ve iyi sosyal medya deneyimi, iOS ekosistemi ve 5-7 yıl kullanacağım telefon. İlgi alanım bu yönde olsa zaten neden iPhone 16 alayım?

Zaten kimse Android kullanmak zorunda değil, IOS da aynı şekilde. IPhone da bana hiç hitap etmiyor.

Hayırlı olsun. Beni heyacanlandıran bir seri olmadı. Hz en azından 90 olmalıydı.

Hz olayına laf eden arkadaşlara gelirsek haklılar elbette ama şöyle bir şey var daha önce kullandığınız iPhone modelleri 60 Hz ise sorun olmaz. Ancak 120 Hz'den 60'a geçiş yaparsanız kasma hissiyatı oluşuyor o çok kötü bir şey. Yanlış anlaşılmasın telefon kasmıyor. Sadece daha önce 120 Hz kullandığın için 60 Hz kullandığında kasıyor gibi geliyor.

Evet, tam de öyle. Teşekkürler. Beni heyecanlandırdı açıkçası. 90 Hz olsa temiz olurdu kesinlikle. Kameranın biraz bugu var gelişse tam olacak aslında. Ben 60 Hz ile mutluyum şahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…