iPhone 16, 9 Eylül'de tanıtılacak

Bir telefona bu kadar para vermenin mantığı yok zengin olsam da almam gider daha zengin olmak için uğraşırım.

Her sene her sene yeni bir iPhone alan var çok değişik bir ülkeyiz çok da bir fark olmuyor yani. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 11 = Windows 10 makyajlı hali
iPhone 16= iPhone 11 makyajlı hali

Bakalım, bunun için kaç maaş feda edecekler? :D

Gelmiş liseli aşko kızların tek prestij kaynağı 😃 Hemen 15i satar 16ya geçerler çünkü en son o çıktı olur mu öyle eski püskü iphone 15. 7sene J7 Max kullandım, geçen S24+ aldım eğer bir sorun olmazsa 8 senede onu kullanır S32 serisinde değiştirirm herhalde🤠. Apple tasarımda devir, kameranın yeri 1, 3cm oynadı😱 iPhone 15 ile iPhone 16 farklarını bir gazeteye koysunlar farkı bul oynayalım. Akıl işi değil cidden Apple düz modellerine bu kadar para vermek. Bir de insanlar sırf iPhone telefonu alabilmek için kredi borç falan çekiyor taksitlendiriyor, bir yandan ödüyor bir yanda gösteriş yapıyor ya, ona çok gülüyorum. Şaka bir yana iPhone 15 gibi sorunlu olmaz umarım çünkü rekabetde Apple çok geriye düşer. Rekabet olmazsa bize iyi cihaz sunma ihtiyacıda olmaz markaların.

Kamerası 1 mikrometre sola kaymamışsa, Boyutu'da 1 santim büyümediyse almam.

Asıl batarya 3350 MAh'den 3450 mahe(+10dk), ekran çözünürlüğü 2556 pikselden 2566 piksele, fiyatı da 50binden 65bine çıkmadıysa ben almıyorum. Olur mu öyle şey.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı