iPhone 16 alınır mı?

Türkiye fiyatıyla hak etmiyor, fakat elinizde her zaman altınbileziktir, bir kere iPhone alırsanız hep IPhone'den devam edersiniz çünkü elinizdekinin değeri düşmüyor yeni modele rahatça geçebiliyorsunuz. Daha önce benzer konularda da bahsetmiştim, Android telefonlar miladı dolduğunda ya anne babanıza kardeşinize kalır ya da dolaba kaldırılır fakat iPhone değeri artar.

Dolar fiyatı üzerinden alınır. Fakat Türkiye'ye geliş fiyatı çok pahalı. Samsung S24 Ultralar 1200 Euro olmasına rağmen Türkiye'ye, Apple'a kıyasla daha ucuz fiyatla giriş yapıyorlar.

Alacağımdan değil. Sadece bu fiyatları hak ettiği konusunda fikirlerinizi almak istiyorum.

Ben iPhone alanların çoğunun popüler kültür kölesi olduğunu düşünüyorum. Hadi paran boldur o kadar para bayılıp alırsın da. Asgari ücretle çalışan adamın 24 taksitle iPhone alması bana pek mantıklı gelmiyor.

Bana göre hiçbir iPhone fiyatını hak etmiyor ama alana da gidip neden aldın diye sormam, karışmam.

Param olsa alırdım. İphone gene de diğer androidlere göre ayrı bir tadı havası var. S24 plus var bende 14 pro var abimde o daha güzel geliyor gözüme.

Türkiye fiyatıyla hak etmiyor, fakat elinizde her zaman altınbileziktir, bir kere iPhone alırsanız hep IPhone'den devam edersiniz çünkü elinizdekinin değeri düşmüyor yeni modele rahatça geçebiliyorsunuz. Daha önce benzer konularda da bahsetmiştim, Android telefonlar miladı dolduğunda ya anne babanıza kardeşinize kalır ya da dolaba kaldırılır fakat iPhone değeri artar.
Bilezik almak daha mantikli degil mi? Neden telefon aliyoruz? Bence kullanmak icin. Ayrica dediginiz dusuk seri Android cihazlar icin gecerli, S23 ultrayi s25 ultra ciktiginda gayet makul fiyata yine satabilirsiniz bence, ama Apple'in piyasasi tabii ki daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı