Hocam anlatmak istediğim şu, telefona bu kadar para verecek durumunuz yoksa gidip kredi çekin kendinizi zora sokun iPhone alın demiyorum zaten, fakat telefon halihazırda herkesin kullandığı bir şey olduğundan ve artık ihtiyaç haline geldiğinden kullanmışken elinizde değeri yitirmeyen bir şey olması daha mantıklı bunu söylemek istiyorum. Yoksa elma logosuyla hava atacağım kafasıyla telefon alınmaz. Ben 5-6 sene önce iPhone piyasasına girdim ki inanılmaz ön yargılıydım, övebileceğim yanları da var eksi diyeceğim yanları da ama maddi olarak beni hiç üzmedi ve hep güncel kalmamı sağladı piyasa değerleri yüzünden. Hatta çokca alım satımdan kar ettim. Bu işin ticaret boyutu tabii ki. Fakat kişisel kullanımda da üzmez. Hani bazı arkadaşlar yorum yapıyor işte 60 Hz olayı ne bileyim falanca markanın işlemcisi daha iyi falan iyi de arkadaşım telefonu satın alan kişi telefonu Instagram ve konuşma mesajlaşma dışında bir şey için almıyor ki, isterse 500 Hz olsun değişen bir şey yok. Burada ihtiyacınız ön plana çıkıyor eğer sizin öncelikleriniz farklı ise tabii ki farklı telefonlara yönelebilirsiniz. Instagram'da gezinirken veya biriyle telefon konuşurken 60Hz olsa ne fark eder dediğim gibi 500 Hz olsa ne fark eder kullanan için.