iPhone 16 alınır mı?

iPhone olsun 3 kuruş fazla olsun. Bütçe varsa proya yönelin yoksa 16'yı alın geçin üzmez.

iPhone olsun 3 kuruş fazla olsun. Bütçe varsa proya yönelin yoksa 16'yı alın geçin üzmez.
Bende öyle düşünüyorum artık şu sıralar samsungu çok araştırdım telefon güzel denecek bir şey yok ama İPhone kadar stabil değil kamera geçişleri olsun falan daha stabil bu İPhone un 60 hz i samsungun 120 hz iyle kapışır olayına katılmıyorum tabikide Samsung çok daha iyi ama İPhone un 120 hz i çok sağlam samsungun yakınlaştırması çok dikkatimi çekmişti yapay zekası falan artıları ama uygulamalar İPhone a göre optimize oluyor bu bir gerçek videolar onda daha iyi verdiği makyaj efektleri yani benim için öyle daha doğal geliyor s24 serisiyle birlikte de doğal çekebilmeyr başlamış ama İPhone daha farklı usta fiyatı pahalı stabilitesi süper İPhone 16 işlemci konusunda 15 pro yu falan geçyiro bu arada grafik kartında daha kötüymüş bakalım heralde İPhone 16 alacağım zaten kafam allak bullak oldu bu telefon meselesinden birde beni cezbeden 16 nın 8 GB RAM olması uzun süre bana yeter 17 çıkacak diyorlar 75 bine çıkar oda diye tahmin ediyorum nereye kadar yani

Hocam iPhone 15 kullanıyorum. Annem ise S23 kullanıyor. Annemin telefon 120 Hz benim ki 60, ama uygulama geçişlerinde ekranı belli bir süre kullandıktan sonra annemin cihaz ufakta olsa teklemeye başlıyor ama benim cihazda hiç mi hiç öyle bir problem yok. Kamera konusunda da iPhone her türlü daha stabil. Gerek titreşim engelleme olsun gerek sosyal medyada kaliteyi düşürmemesi olsun her yönüyle iPhone daha önde benim için. Bende Allah nasip ederse bütçeyi toparladıktan sonra 16 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum bakalım.

İphone 16 pil sizi üzebilir. Yurt dışı forumlarda millet baya isyan ediyor günü çıkarmıyor diye. İyice araştırın bu konuyu. 60k verip hem 60hz telefon alacaksınız hemde bataryası günü çıkarmayacak gülünç olur bu durum.

15'in bataryasından bir tık daha önde 16. Ben 15 kullanıyorum ve batarya sağlığım bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Bazen kullanımıma göre 1.5 gün gittiği bile oluyor.

Onu bende çözemedim Türkiye de böyle bir konu açan olmamış heralde alan pek yok geçen YouTube da bir yorum gördüm benim İPhone 16 2 günü çıkarıyor öyle bir şey yok diye o da garibime gitti

15'in bataryasından bir tık daha önde 16. Ben 15 kullanıyorum ve batarya sağlığım bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Bazen kullanımıma göre 1.5 gün gittiği bile oluyor.
Bencede şuan 16 pro çok iyi bir tercih 5x var işlemci grafik kartı falan gelişmiş benimde çok hoşuma gitti 15 proyla aralarında ciddi farklar var pro max lerin arasında fark pek yok gibi

Annenizin S23 nü servise gösterin eğer takılma varsa. Ben bş irbuçuk
Annenizin S23 ünü bence servise gösterin. Kendim bir yıldan uzun süre S23+ kullanıyorum. Arka planda en az 14 web sayfası açık oluyor. Yandex müzik sürekli açık. Kulaklıkla müzik dinliyorum. Buna rağmen ne geçişlerde, ne aşağı kaydırmalarda ne de app açışlarında takılma ile karşılaşmadım.

Bir günü rahatlıkla çıkartır hocam da 2 gün hikaye gibi biraz. Bırak çıkarmasın da zaten, gerek yok. Nerde çokluk orda ...luk demişler.

Hocam günlük kullanımda hissedilecek şeyler değil zaten. 1 gün iPhone stabilitesinde bir cihaz kullanın demek istediğimi anlayacaksınız.

Ben aslında Samsung almayı planlıyordum İPhone 11 i var arkadaşımın direksiyon storysi çektik bu kadar mı kaliteli olur ya 5 yıllık telefon güvenliği kamera kalitesi halen çok güzel İPhone almayı düşünmeye başladım heralde öyle de olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…