16 ile 11'in kamerası arasında büyük bir fark göremezseniz hüsrana uğramayın ama hocam. 11'den beri kamera kaliteleri birbirine yakın çünkü.
Aynı mı yazıyor orada güzel kardeşim benim. İstediğin testlere bakabilirsin, iPhone 11'den beri kameraların kalitesi birbirine benzer kalitede diyorum, ki öyle de. Bende 15 var, kuzenimde 16 pro benim aradaki farkı gözüm seçmiyor şahsen.Ben 13 Pro Max'ten 15 Pro'ya geçince bile arada dağlar kadar fark olduğunu gördüm,
Yani 11 ile 16 aynı mı şimdi?
Aynı mı yazıyor orada güzel kardeşim benim. İstediğin testlere bakabilirsin, iPhone 11'den beri kameraların kalitesi birbirine benzer kalitede diyorum, ki öyle de. Bende 15 var, kuzenimde 16 Pro benim aradaki farkı gözüm seçmiyor şahsen.
Brocum anlamıyor musun, anlatamıyor muyum. 3. kez söylüyorum aynı demedim. Ama 11'den 16'ya geçtiğini hissettiren bir fark yok. 2 cihazla da fotoğraf çek, storye yükle 10 kişiden 3-4 kişi falan anlar 16'ya geçtiğini.Dostum kesinlikle aynı degil, bak 11 ile 16 arasında dağlar kadar fark var.
Aksini iddia eden iPhone kullanmamıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.