iPhone 16 alınır mı?

€mre

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iPhone 16 düşünüyorum 8 GB RAM, yeni işlemci yeni soğutma sistemi, telefoto kamera, 48MP 2X, yapay zeka özellikleri cezbediyor 60 Hz olması cidden kötü.
15 Pro almayı düşündüm stoku bitmiş 6 bin liralık fark verilebilirdi 16 Pro da çok pahalı geliyor aslında Samsung'ta olabilir ama iPhone stabilliği değeri düşmeden satmak çok daha iyi Samsung'un kamerası bir garip geliyor. Ne önerirsiniz bana 15 al 15 Pro şurada var falan Samsung al şu şu nedenden diyerek tavsiye verirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar iPhone 16 düşünüyorum 8 GB RAM, yeni işlemci yeni soğutma sistemi, telefoto kamera, 48MP 2X, yapay zeka özellikleri cezbediyor 60 Hz olması cidden kötü.
15 Pro almayı düşündüm stoku bitmiş 6 bin liralık fark verilebilirdi 16 Pro da çok pahalı geliyor aslında Samsung'ta olabilir ama iPhone stabilliği değeri düşmeden satmak çok daha iyi Samsung'un kamerası bir garip geliyor. Ne önerirsiniz bana 15 al 15 Pro şurada var falan Samsung al şu şu nedenden diyerek tavsiye verirseniz sevinirim.

Bütçe tam olarak ne kadar? iPhone 16 Alınmaz. Bir de daha sonra satmayı mı planlıyorsun?

Bir yerde testleri ve detaylarıyla okuduğumda. iPhone 16'nın en F/P iPhone olduğu söylenmişti. İşlemci testlerinde vs fiyatına en iyi değerlerin bu telefonda olduğunu okumuştum. iPhone her zaman farklıdır benim gözümde.

@CptnAktas arkadaşımın 11i var şarj sıkıntısından başka sıkıntısı yok çok güzel video çekiyor 16 da 8 GB RAM olduğundan kimse bahsetmiyor uzun süreli kullanırım diye düşündüm

@CptnAktas arkadaşımın 11i var şarj sıkıntısından başka sıkıntısı yok çok güzel video çekiyor 16 da 8 GB RAM olduğundan kimse bahsetmiyor uzun süreli kullanırım diye düşündüm.

Dostum kullanırsın, kağıt değerlerinde Samsung daha iyi evet. iPhone çok pahalı fiyatlarda evet ama gerçekten iPhone kalitesi bilmiyorum ayrı bir durumda. iPhone X, 11 Pro, 14 Pro, 15 Pro, 16 Pro, hepsini kullanma fırsatım oldu. Öyle bir 60Hz yapıyorlar ki Samsung'un 120Hzinden daha iyi hissettiriyor. 16 alırsan çok uzun süreler kullanırsnı.

Düz 16 almaktansa 2.el 15 pro almanız daha iyi olur.

Dostum kullanırsın, kağıt değerlerinde Samsung daha iyi evet. iPhone çok pahalı fiyatlarda evet ama gerçekten iPhone kalitesi bilmiyorum ayrı bir durumda. iPhone X, 11 Pro, 14 Pro, 15 Pro, 16 Pro, hepsini kullanma fırsatım oldu. Öyle bir 60Hz yapıyorlar ki Samsung'un 120Hzinden daha iyi hissettiriyor. 16 alırsan çok uzun süreler kullanırsnı.

Nasıl daha iyi hissettiriyor hocam IPhone'da 60kere yenilemiyor mu ekranı? Bende kullandım hem iPhone hem Samsung IPhone'nin 60Hz olduğunu 120Hz alıştıktan sonra kabak gibi anlıyorsun. iPhone kalitesi başka diye bir şey yok, iOSa alışmak ve Android'e alışmak var.

@CptnAktas arkadaşımın 11i var şarj sıkıntısından başka sıkıntısı yok çok güzel video çekiyor 16 da 8 GB RAM olduğundan kimse bahsetmiyor uzun süreli kullanırım diye düşündüm

Satacaksan iPhone al ama bu fiyatta S24U çok çok çok daha iyi olur. Ama satacağın için 2.el bulursan iPhone 16 Pro bulamazsan 15 Pro bakmaya çalış ama 15 serisi önermem. Isı ve verimlilik sorunları var. iPhone 16'da hiç alınmaz.

Kamerada bana göre iPhone 15 ve 16 Pro serileri Samsung'un her cihazına göre daha iyi. Bunun sebebi özellikle renk doğruluğu ve kontrastı. Genele bakarsak S24 Ultra iPhone 15, 15 Pro ve düz 16'dan daha iyi. Ben düz versiyonları tavsiye etmem. iPhone alacaksanız Pro modellerden düşmeyin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı