iPhone 16 alınır mı?

Ekran boyutu ve batarya haric bir fark yok hocam kamerası vs aynı
Ekstradan 16 plus 30w düz 16 25w hizli sarj destekliyor.

Peki sizce 16 alsam pişman olur muyum? Her açıdan soruyorum çünkü almama ramak kaldı.
Gündelikte batarya suresi haric bir fark hissedemezsiniz hocam buyuk telefonda veya kucuk telefonda hangisinde daha rahat hissediyorsaniz onu secin. Arada 10000 verecek kadar extra bir fark oldugunu sahsen dusunmuyorum.

Saçmalık olur hocam cidden 15 olsun Pro olsun iPhone’da her zaman Pro almak daha iyidir. 70 küsür bin TL verip birde üstüne üstlük 60 Hz bir telefon kullanmak bana cidden mantıklı gelmiyor.
Ben şahsen telefonlarda Hz mevzusuna çok takılmıyorum, ne de olsa oyun amaçlı değil gündelik kullanım için alacağım. Gözüme akıcı gelen benim için iyi kafasıyla bakıyorum. Bilgisayarda öyle değil tabii ama telefonda dediğim gibi önemsemiyorum.

Ben şahsen telefonlarda Hz mevzusuna çok takılmıyorum, ne de olsa oyun amaçlı değil gündelik kullanım için alacağım. Gözüme akıcı gelen benim için iyi kafasıyla bakıyorum. Bilgisayarda öyle değil tabii ama telefonda dediğim gibi önemsemiyorum.
Gündelik kullanım için bile cidden çok fark ediyor hocam sadece Hz mevzusu değil Lidar sensörü, üç kamera, 25X zoom ve hissedilir bir malzeme kalitesi farkı var.

Aynı cümleyi kullanarak 15 aldım günlük kullanımda bile kaydırmalarda bayağı fark ediliyor ama siz başka marka önermeyşn demişsiniz mecbur iPhone alacaksanız o zaman 15 Pro alın her türlü düz 16'dan üstündür.

Aynı cümleyi kullanarak 15 aldım günlük kullanımda bile kaydırmalarda baya fark ediliyor ama siz başka marka önermeyşn demişsiniz mecbur iphone alacaksanız o zaman 15 pro alın her türkü düz 16 dan üstündür

Gündelik kullanım için bile cidden çok fark ediyor hocam sadece Hz mevzusu değil Lidar sensörü, üç kamera, 25X zoom ve hissedilir bir malzeme kalitesi farkı var.
15 yine de bir eski nesil olduğu için sıcak bakmıyorum, gönül isterdi 17'yi bekleyeyim ama uzun bir süresi var. Olmuşken en yenisi olsun kafasıyla bakıyorum.

Aynı cümleyi kullanarak 15 aldım günlük kullanımda bile kaydırmalarda bayağı fark ediliyor ama siz başka marka önermeyşn demişsiniz mecbur iPhone alacaksanız o zaman 15 Pro alın her türlü düz 16'dan üstündür.

Aynı cümleyi kullanarak 15 aldım günlük kullanımda bile kaydırmalarda baya fark ediliyor ama siz başka marka önermeyşn demişsiniz mecbur iphone alacaksanız o zaman 15 pro alın her türkü düz 16 dan üstündür
Az önce dediğim gibi 15 ne olursa olsun bir eski nesil olduğu için sıcak bakamıyorum.

Ayrıyeten Hz'de gündelik kullanımda çok fark ediyor bende 14 Pro var bazen dışarıda olup şarjım az olduğunda güç tasarrufu moduna çekiyorum 60Hz'te çok kasıyor bayağı bir hissediliyor.

15 yine de bir eski nesil olduğu için sıcak bakmıyorum, gönül isterdi 17'yi bekleyeyim ama uzun bir süresi var. Olmuşken en yenisi olsun kafasıyla bakıyorum.

Hocam 15 eski nesil ama 15 Pro düz 16'dan cok daha üstün ileride üzülürsünüz 15 Pro almadım diye kamerada vs daha iyidir 15 Pro 16 RAW bile çekemiyor.

Az önce dediğim gibi 15 ne olursa olsun bir eski nesil olduğu için sıcak bakamıyorum.
Hocam o kafayla bakıyorsanız 16 Pro Max 1TB almalısınız ne kadar ekmek o kadar köfte iyi bir şey almak istiyorsanız 1 nesilden feragat etmelisiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı