iPhone 16 alınır mı?

Ayrıyeten Hz'de gündelik kullanımda çok fark ediyor bende 14 Pro var bazen dışarıda olup şarjım az olduğunda güç tasarrufu moduna çekiyorum 60Hz'te çok kasıyor bayağı bir hissediliyor.

Kasmıyor senin gözüne öyle geliyor dostum 60 Hz iPhone sarji 120 Hz IPhone'dan daha iyi gider bunu da bilin 120 Hz şarjı bataryayı bitirir telefonda gereksizdir oyun oynamiyorsan ekran kaydırma hızı çok etki etmez arkadaşın Samsung S24 telefonu sarji yiyordu sürekli en son 120Hz'den 60 Hz düşürdü gayet iyi şu an Samsung'da böyle olan IPhone'da ne yapar siz düşünün.

Son düzenleme:
Kasmıyor senin gözüne öyle geliyor dostum 60 Hz iPhone sarji 120 Hz IPhone'dan daha iyi gider bunu da bilin 120 Hz şarjı bataryayı bitirir telefonda gereksizdir oyun oynamiyorsan ekran kaydırma hızı çok etki etmez arkadaşın Samsung S24 telefonu sarji yiyordu sürekli en son 120Hz'den 60 Hz düşürdü gayet iyi şu an Samsung'da böyle olan IPhone'da ne yapar siz düşünün.
iPhone bataryaları artık eskisi gibi değil Samsung'la başbaşalar hatta 16 Pro Max S24 Ultra'dan daha uzun ekran süresi veriyor. Arkadaşınızın yaptığı şey hayatımda gördüğüm en saçma işlerden biri bir ton para vereceğim telefona hızlı olsun akıcı olsun diye sonra da 60 Hz'de kullanacağım ne anladım o zaman telefonun akıcılığından. 14 Pro kullanıyorum dışarıda olupta şarjım 20'nin altında değilse de 60Hz'e hiç bir zaman çekip kullanmıyorum ona rağmen de günü rahat çıkarıyor.

iPhone bataryaları artık eskisi gibi değil Samsung'la başbaşalar hatta 16 Pro Max S24 Ultra'dan daha uzun ekran süresi veriyor. Arkadaşınızın yaptığı şey hayatımda gördüğüm en saçma işlerden biri bir ton para vereceğim telefona hızlı olsun akıcı olsun diye sonra da 60 Hz'de kullanacağım ne anladım o zaman telefonun akıcılığından. 14 Pro kullanıyorum dışarıda olup da şarjım 20'nin altında değilse de 60Hz'e hiçbir zaman çekip kullanmıyorum ona rağmen de günü rahat çıkarıyor.

İstediğin gibi kullan ben gördüğümü söyledim herkes kendin gibi kullanmıyor kendine bakarak örnek veriyorsun insanlarin hepsi senin gibi kullanmiyor ki ben iPhone bataryalari ölü demedim iPhone şarjı doğal olarak daha küçük bunu belirtiyorlar zaten arkadaşa gelirsek istediğini alsın ama sırf 120 Hz için telefon alınmaz doğrusu ama Pro modelleri düz modellerden daha iyi bu gerçek.

İstediğin gibi kullan ben gördüğümü söyledim herkes kendin gibi kullanmıyor kendine bakarak örnek veriyorsun insanlarin hepsi senin gibi kullanmiyor ki ben iPhone bataryalari ölü demedim iPhone şarjı doğal olarak daha küçük bunu belirtiyorlar zaten arkadaşa gelirsek istediğini alsın ama sırf 120 Hz için telefon alınmaz doğrusu ama Pro modelleri düz modellerden daha iyi bu gerçek.

Kore göstersen günlük kullanımda da oyun kullanımda da anlar dostum o farkı savunmayın şu 60 Hz IPhone'leri.

Hocam öncelikle iyi sosyaller. Ben 14 Pro kullanıyordum bende 15 Pro ve 16 arasında kaldım. Sonucunda tavsiyeler de bu yönde olduğu için 16 Pro aldım şartları aşırı zorlayarak. Eğer daha önceki telefonunuz 120Hz ise kesinlikle Pro modeli bakın 15 Pro alın daha iyi olur bunun yanında Pro'nun daha fazla avantajı var ancak 16 ya göre daha fazla ısınan bir cihaz arkadaşlarımın dönütleri sonucunda ulaştığım bir bilgi bu da. Uzun lafın kısası dediğim şartlar altında 15 Pro daha mantıklı kaçacaktır.

Hocam öncelikle iyi sosyaller. Ben 14 Pro kullanıyordum bende 15 Pro ve 16 arasında kaldım. Sonucunda tavsiyeler de bu yönde olduğu için 16 Pro aldım şartları aşırı zorlayarak. Eğer daha önceki telefonunuz 120Hz ise kesinlikle Pro modeli bakın 15 Pro alın daha iyi olur bunun yanında Pro'nun daha fazla avantajı var ancak 16 ya göre daha fazla ısınan bir cihaz arkadaşlarımın dönütleri sonucunda ulaştığım bir bilgi bu da. Uzun lafın kısası dediğim şartlar altında 15 Pro daha mantıklı kaçacaktır.

Oyun oynandığı zaman bütün IPhone'ler ısınıyor hocam.

Bir mağazaya git telefonları eline alıp dene yan yana 60hz vs 120hz
Kamera konusunda prolar önde zaten ne kadar önem veriyorsan düşün
Çok arada kalmışsın çünkü kendin deneyip görmen lazım
Ama mağazadan garantili kafan rahat alacak birine benziyorsun

Bir de bence daha mantıklı olan diğer bi durum

madem konuyu okuyup fikrini değiştirdin tekrar
Arkadaşlar sana hazır pttavmden hemen hemen aynı fiyatta 16 pro bulmuş
Şimdi 15 pro yu gidip telefonculardan almanın ne anlamı var
Alacağın garanti servisi aynı seviyelerde olacak sıfır 15 pro nerden bulacaksın telefonculardan öyle elde kalan varsa verirler belki
Telefoncudan 15 proya 70 bin vereceğine pttavmdekine ver 16 pro al
Kamera sorunu falan kronik herkesin başına gelen bi şey değil teknoloji şans işi sırf o bi konu için 16 pro alacakken 15 proya aynı parayı vereceksin
15de de sorunlar vardı insanlar en kötü serisi çok ısınıyo kamerası kötü dediler ona bakarsan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı