iPhone 16 alınır mı?

Bütçen varsa direkt Pro'ya da Pro Max almanı öneriririm düz modelin güncelleme desteğei daha önce kesiliyor. Ayrıca Android'e vermediyseniz bir şans vermenizide öneririm. Ama tabiki ana konumuz bu değil

Apple şart değil ise cidden ayrı bir dünyaya geçiş yaparsınız. Öneirirm.

Şu an iPhone 13 kullanıyorum iPhone 16'ya geçmeli miyim?

Hayır Pro serisi dışında iPhone almamalısın. Alırsan paranı çöp etmiş olursun. 2. el 14 Pro ve üzeri Pro serileri senin için mantıklı olur ya da sıfır 16 Pro'ya zorlamalısın.

Bütçen varsa direkt Pro'ya da Pro Max almanı öneriririm düz modelin güncelleme desteğei daha önce kesiliyor. Ayrıca Android'e vermediyseniz bir şans vermenizide öneririm. Ama tabii ki ana konumuz bu değil

Güncelleme desteği düz veya Pro modele bakmaz, işlemciye bakar. Tüm iPhone 16 ailesinde A18 işlemci var. Haliyle destekleri aynı anda bitecek zamanı geldiğinde. Dediğin durum 15 ve 14 için doğru. O senelerde Apple bir önceki Pro serisinin işlemcisini veriyordu düz modellere. Haliyle 14'ün güncelleme ömrü 14 Pro'dan 1 sene önce, 15'inki de 15 Pro'dan 1 sene önce kesilecek. Ancak 13 ve altı seriler için yine işlemci ayrımı olmadığından yine destekleri aynı anda bitecek pro serileri ile.

Fakat yine de Pro ve Pro Max'in bütçeyi zorlamaya değeceğine hemfikir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 13 kullanıyorum, her sene düz modelleri inceliyorum ancak optik zoom dışı işime yarayacak bir özellik eklendiğini görmedim. Eğer 17'de 120 hz ekran olursa emekliye ayıracağım telefonumu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı