IPhone 16 alınır mı?

Lakayra

Hectopat
Yakın zamanda şu an kullandığım Samsung A34 telefonumu değiştireceğim. 16 Pro modeline bakıyorum fakat kafamda o bütçelerle çok fazla telefon seçeneği var ama en çok düşündüren, 3 ay sonra yeni iPhone'ların çıkacak olması. Öğrenci olduğumdan dolayı aslında düz iPhone 16 işimi görür gibi geliyor fakat 60 Hz olması, AOD olmaması gibi sebeplerden ötürü düşündürüyor. Ek olarak S24 Ultra 56 bin TL civarlarında olduğu için o da gözüme çarptı ve tabii katlanabilir tarafında Z Fold 6 falan da var. Yani anladığınız üzere kafam oldukça karışık, tavsiyelerinizi bekliyorum. Sonuç olarak 5-6 yıl beni götürebilmesi lazım.

Yakın zamanda şu an kullandığım Samsung A34 telefonumu değiştireceğim. 16 Pro modeline bakıyorum fakat kafamda o bütçelerle çok fazla telefon seçeneği var ama en çok düşündüren, 3 ay sonra yeni iPhone'ların çıkacak olması. Öğrenci olduğumdan dolayı aslında düz iPhone 16 işimi görür gibi geliyor fakat 60 Hz olması, AOD olmaması gibi sebeplerden ötürü düşündürüyor. Ek olarak S24 Ultra 56 bin TL civarlarında olduğu için o da gözüme çarptı ve tabii katlanabilir tarafında Z Fold 6 falan da var. Yani anladığınız üzere kafam oldukça karışık, tavsiyelerinizi bekliyorum. Sonuç olarak 5-6 yıl beni götürebilmesi lazım.
iPhone 16 128gb kullanıyorum 2 aydır sorularınızı yanıtlayabilirim.

iPhone 16 fiyatını hak etmiyor.
S24 Ultra çok daha cazip.
Yeterli mi?

Adam belki yeni bir deneyim istiyor sen hiç hayatında iPhone kullandın mı?

Ayrıca iPhone kullanan birçok insan var kötü olduğu için mi kullanıyorlar? O yüzden mi iPhone kötü? Sadece Samsung kullanarak ön yargılı yaklaşmamalısın. İkisinin de artılı eksili yanları var.

Yakın zamanda şu an kullandığım Samsung A34 telefonumu değiştireceğim. 16 Pro modeline bakıyorum fakat kafamda o bütçelerle çok fazla telefon seçeneği var ama en çok düşündüren, 3 ay sonra yeni IPhone'ların çıkacak olması. Öğrenci olduğumdan dolayı aslında düz iPhone 16 işimi görür gibi geliyor fakat 60 Hz olması, AOD olmaması gibi sebeplerden ötürü düşündürüyor. Ek olarak S24 Ultra 56 bin TL civarlarında olduğu için o da gözüme çarptı ve tabii katlanabilir tarafında Z Fold 6 falan da var. Yani anladığınız üzere kafam oldukça karışık, tavsiyelerinizi bekliyorum. Sonuç olarak 5-6 yıl beni götürebilmesi lazım.

Hocam bence iPhone 16 alabilirsiniz yeni çıkacak olan IPhone'lar pahalı olabilir. Ama tavsiyem eğer istiyorsanız bekleyin bütçeniz uyuyorsa yeni çıkacak olan IPhone'nu alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yakın zamanda şu an kullandığım Samsung A34 telefonumu değiştireceğim. 16 Pro modeline bakıyorum fakat kafamda o bütçelerle çok fazla telefon seçeneği var ama en çok düşündüren, 3 ay sonra yeni IPhone'ların çıkacak olması. Öğrenci olduğumdan dolayı aslında düz iPhone 16 işimi görür gibi geliyor fakat 60 Hz olması, AOD olmaması gibi sebeplerden ötürü düşündürüyor. Ek olarak S24 Ultra 56 bin TL civarlarında olduğu için o da gözüme çarptı ve tabii katlanabilir tarafında Z Fold 6 falan da var. Yani anladığınız üzere kafam oldukça karışık, tavsiyelerinizi bekliyorum. Sonuç olarak 5-6 yıl beni götürebilmesi lazım.

S24U daha iyi bir cihaz. Tabii Honor Magic 7 Pro'da var. En mantıklısı o.

Bilmediğim için soruyorum, S24'ü daha iyi yapan nedir diye soruyorum. S24 IPhone'dan neden daha iyi?

S24 Ultranın iPhone 16'dan daha iyi olma sebepleri detaya inmeden kabaca açıklamak gerekirse daha iyi kamera, ekran, batarya, kasa, soğutma, S Pen, premium, dayanıklılık en başta. Bilmeyenler için açıklayıcı olsun diye; S24 Ultra iPhone 15 Pro Max ile karşılaştırılan bir model hatta işlemci farkı dışı 16 Pro ile bile yarışabilir kimi durumda. Düz model iPhone mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı