IPhone 16 alınır mı?

iPhone 16 128gb kullanıyorum 2 aydır sorularınızı yanıtlayabilirim.
Hocam pil performansı nasıl ve sizi 60hz olması rahatsız ediyor mu? Şu an kullandığım telefon 120 hz olduğundan alışmaktan zorluk çekeceğime inanıyorum.

S24u daha iyi bir cihaz. Tabii Honor Magic 7 Pro'da var. En mantıklısı o.

S24 ultranın iPhone 16'dan daha iyi olma sebepleri detaya inmeden kabaca açıklamak gerekirse daha iyi kamera, ekran, batarya, kasa, soğutma, S Pen, premium, dayanıklılık en başta. Bilmeyenler için açıklayıcı olsun diye; S24 Ultra iPhone 15 Pro Max ile karşılaştırılan bir model hatta işlemci farkı dışı 16 Pro ile bile yarışabilir kimi durumda. Düz model iPhone mantıklı değil.

Samsung telefonlar belli bir süre sonra inanılmaz değer kaybediyorlar, bu sebeple istemiyorum. Yoksa ekosistem olarak saatim, kulaklığımı Samsung.

Hocam pil performansı nasıl ve sizi 60hz olması rahatsız ediyor mu? Şu an kullandığım telefon 120 hz olduğundan alışmaktan zorluk çekeceğime inanıyorum.

Samsung telefonlar belli bir süre sonra inanılmaz değer kaybediyorlar, bu sebeple istemiyorum. Yoksa ekosistem olarak saatim, kulaklığımı Samsung
Telefon yatırım aracı değildir.
Galaxy Buds ve Watch'ı iOS'da kullanamazsınız.

Hocam pil performansı nasıl ve sizi 60Hz olması rahatsız ediyor mu? Şu an kullandığım telefon 120 Hz olduğundan alışmaktan zorluk çekeceğime inanıyorum.

Samsung telefonlar belli bir süre sonra inanılmaz değer kaybediyorlar, bu sebeple istemiyorum. Yoksa ekosistem olarak saatim, kulaklığımı Samsung.

Hocam değer konusunu mantıksız buluyorum. IPhone'nin modeliyle denk bir Android alıp üste kalan parayla gerçek yatırım araçlarına yönelmek daha mantıklı illa yatırım yapma ihtiyacınız varsa. Ek olarak Samsung saat ile kulaklığınız Apple telefon ile boşa düşecektir. Saat ile kulaklığıda değişmeniz gerekecek.

Hocam pil performansı nasıl ve sizi 60Hz olması rahatsız ediyor mu? Şu an kullandığım telefon 120 Hz olduğundan alışmaktan zorluk çekeceğime inanıyorum.

Hocam 6 aydır S24u kullanıyorum kulaklığımla tabletimle tam uyumlu gerçekten ekosistemi çok güzel ve herhangi bir eksi yönünü görmedim telefonumun düz iPhone almaktansa böyle bir üst segment telefon tercih edebilirsiniz. Telefonun değeri konusuna gelirsek 2 yıl kullanılıp atılacak bir telefon olmadığı için ilerideki değer durumunun çok önemseneceğini düşünmüyorum.

Ekstra olarak Galaxy Buds'un tam özelliklerini sadece Samsung telefonlarda kullanabiliyorsunuz.

Ben tek şarj ile 2 gün kullanıyorum 8-9 saat ekran süresi alıyorum. 60Hz hiç rahatsız etmiyor gayet akıcı ve güzel. Kameradan çok memnunum cam gibi 128 GB hafıza bana yetiyor 55-60GB boş hala hatta 65 gün falan oldu 38 kere şarj etmişim henüz.

Yakın zamanda şu an kullandığım Samsung A34 telefonumu değiştireceğim. 16 Pro modeline bakıyorum fakat kafamda o bütçelerle çok fazla telefon seçeneği var ama en çok düşündüren, 3 ay sonra yeni iPhone'ların çıkacak olması. Öğrenci olduğumdan dolayı aslında düz iPhone 16 işimi görür gibi geliyor fakat 60 Hz olması, AOD olmaması gibi sebeplerden ötürü düşündürüyor. Ek olarak S24 Ultra 56 bin TL civarlarında olduğu için o da gözüme çarptı ve tabii katlanabilir tarafında Z Fold 6 falan da var. Yani anladığınız üzere kafam oldukça karışık, tavsiyelerinizi bekliyorum. Sonuç olarak 5-6 yıl beni götürebilmesi lazım.
16 pro çok rahat 5-6 yıl götürür.

Hepsiburada'da S24 Ultra ya 50 bin TL gibi bir fiyat girilmiş sanırım onu alacağım fakat indirim sepette uygulanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

50-60 para bayıldıktan sonra base model iPhone alınmaz. Bu paraya alınabilecek Android cihazlar batarya kamera yapay zeka gibi özelliklerle 16'yı yerle bir ederken sırf yeni diye aldığınız telefondaki eksikler daha da gözünüze çarpacak. Pro veya Pro Max modellerde 14Pro bile halen daha alınır. Ama bu kadar para verdikten sonra base model alınmaz. Fanboyluk yapmak istiyosanız iPhone 17 için kuyruk bekleyebilirsiniz. Bu paralara alınacak Samsung cihazla AI özelliklerini kullanabilir, yaratıcılığınızı ve paranızın hakkını kullanabilirisiniz. Ya da ben Apple istiyorum derseniz Pro veya Pro Max modellere yönelip Apple sisteminin tadını çıkarabilirsiniz. Tercih sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı