iPhone 16 beklenmeli mi?

Kullanmakta olduğun iPhone 15'i değiş tokuş ile değerlendirebilirsin. Vatan Bilgisayar en iyi teklifi veriyor. Bende belki 14 Pm'i verebilir yerine 15 Pro alabilirim. 16 serisinde pek değişiklik olmayacak her zaman ki bla bla zaten 15 Pro vs onlarda yeni güncellemede her şeyi alacaklar. 9 Eylül'de lansman olacak.
Değiş tokuş son model telefonlarda karlı bir takas sistemi değildir. Değiş tokuş ile telefonunuzu vermeyin.

iPhone 16 Pro 100.000 TL'yi geçmeyecektir, tahminim 85-90 bin TL civarında olacağı. Daha yüksek olmaz en fazla 92 falan ama o da mümkün değil düzeyinde.

Merhaba iyi sosyaller herkese,

Tam 85bin TL bütçem bulunmakta bu bütçeyi daha fazla arttıramıyorum. Sizce bu durumda iPhone 15 Pro alınmalı mıdır yoksa 16 Pro beklemeli miyim?

Depolama boyutu önemli değil, şu an kullandığım 128 GB düz 15'in 40 GB'ı dolu durumda.

iPhone 16 serisi çıkınca bütçenin yeteceğinden eminsen bekleyebilirsin.

Merhaba iyi sosyaller herkese,

Tam 85bin TL bütçem bulunmakta bu bütçeyi daha fazla arttıramıyorum. Sizce bu durumda iPhone 15 Pro alınmalı mıdır yoksa 16 Pro beklemeli miyim?

Depolama boyutu önemli değil, şu an kullandığım 128 GB düz 15'in 40 GB'ı dolu durumda.
16 Pro tahminimce butceniz civarinda cikacaktir ama 128 gb pro serilerinde onermem, 256 alin. Ciddi bir zam gelmezse benim tahminim 256 gb pro icin 87.000 tl falan.

iPhone 15 Pro 128 GB en ucuz 68.5k. 16 Pro'nun 100K'yı geçeceğini sanmıyorum. En fazla 90k olur. Benim tahminim 80-90
o fiyat bandından alınır gibi hocam beklemeye değer o halde

16 Pro tahminimce butceniz civarinda cikacaktir ama 128 gb pro serilerinde onermem, 256 alin.
teşekkürler hocam tavsiyeniz için eğer bütçeme uygun olursa tabiki yüksek depolama tercihim olacaktır 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı