iPhone 16 çıkınca 15'in fiyatı düşer mi?

Ben de bu sorunun cevabını yurt dışı olarak merak ediyorum. Ekim ayında yurt dışından bir iPhone almayı düşünüyorum.

Şu anda güncel olarak Viyana MediaMarkt için 13 599, 14 699, 15 799 Euro ancak 14 ve 15 indirimli hali. Benim merak ettiğim 16 çıkınca kaç Euro olacak ve 15 kaça düşecek.

Bazı yerlerde yeni çıkacak olan iPhone 16 ile Apple Türkiye'nin zam yapacağını söyleyen teknoloji siteleri var.

Ben hiç indirim geldiğini görmedim valla sürekli bindirim geliyor.14 pro maxi aldıktan sonra hep zam geldi🙃para varsa çıktığında almak lazım.

Ben de bu sorunun cevabını yurt dışı olarak merak ediyorum. Ekim ayında yurt dışından bir iPhone almayı düşünüyorum.

Şu anda güncel olarak Viyana MediaMarkt için 13 599, 14 699, 15 799 Euro ancak 14 ve 15 indirimli hali. Benim merak ettiğim 16 çıkınca kaç Euro olacak ve 15 kaça düşecek.
Viyana diyorsun son başka bir dünyadan bahsediyorsun biz başka bir dünyadan.

Viyana diyorsun son başka bir dünyadan bahsediyorsun biz başka bir dünyadan.
Global olarak fiyatları merak ediyorum. Geçen sene için mesela bu sorunun cevabını bulursam fikir yürüteceğim.

iPhone 16 çıkınca 15'in fiyatı düşer mi?

Bizde hiçbir zaman düşmüyor 2-3 yıldır düşsede zamdan sonra vergiyle geri yükseltirler.

Aynen kankam aynen. S24 Ultra: Avrupa çıkış fiyatı 1449, 15 Pro Max: 1449 euro.

Ülkemizdeki fiyatları:
S24 Ultra: 62 bin TL.
15 Pro Max: 82 bin TL.
Sabah kadar yazabilirsin ama aradaki.
500 Euro'luk farkı açıklayamazsın.

Açıklarım Kore savaşından dolayı Türkiye ile anlaşmaları var daha düşük vergi ile giriyor.

Şu anda güncel olarak Viyana MediaMarkt için 13 599, 14 699, 15 799 euro ancak 14 ve 15 indirimli hali. Benim merak ettiğim 16 çıkınca kaç euro olacak ve 15 kaça düşecek.

Bende Amerika'dan Ekim'de 15 Pro Max veya 16 Pro Max düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bizde hiçbir zaman düşmüyor 2-3 yıldır düşsede zamdan sonra vergiyle geri yükseltirler.

Açıklarım Kore savaşından dolayı Türkiye ile anlaşmaları var daha düşük vergi ile giriyor.

Bende Amerika'dan Ekim'de 15 Pro Max veya 16 Pro Max düşünüyorum.
Kore savaşı olayı gerçek mi kaynak var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı