iPhone 16, iOS 26'ya güncellenmeli mi?

metraZW

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Operatörü
Merhaba, 1 hafta önce sıfır iPhone 16 aldım. iOS 26 için bu gece güncelle seçeneğine tıklayıp onayladım. Forumlarda birkaç yorumda kastığı, pilin hızlı bittiğiyle ilgili birkaç yorum gördüm. Sizce bir sıkıntı yaşarmıyım? Veya güncellemeyi başlamadan nasıl iptal ederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 1 hafta önce sıfır iPhone 16 aldım. iOS 26 için bu gece güncelle seçeneğine tıklayıp onayladım. Forumlarda birkaç yorumda kastığı, pilin hızlı bittiğiyle ilgili birkaç yorum gördüm. Sizce bir sıkıntı yaşarmıyım? Veya güncellemeyi başlamadan nasıl iptal ederim?
Hayir, yeni animasyonlar kotu ve gecikmeli bence, eskiden One UI'dan daha akici bir kullanim varken suan One UI daha akici hissettiriyor, 26.1 veya 26.2 de duzelirse gecilir bence. Pil sorunu ve kasmalar yakinda duzelir diye dusunuyorum.

Merhaba, 1 hafta önce sıfır iPhone 16 aldım. iOS 26 için bu gece güncelle seçeneğine tıklayıp onayladım. Forumlarda birkaç yorumda kastığı, pilin hızlı bittiğiyle ilgili birkaç yorum gördüm. Sizce bir sıkıntı yaşar mıyım? Veya güncellemeyi başlamadan nasıl iptal ederim?

Hocam ilk güncellediğinizde olur öyle 1-2 hafta kasar pili hızlı biter sonra düzelir büyük ihtimal genelde öyle oluyor.

Hayir, yeni animasyonlar kotu ve gecikmeli bence, eskiden One UI'dan daha akici bir kullanim varken şu an One UI daha akici hissettiriyor, 26.1 veya 26.2 de duzelirse gecilir bence.

Liquid Glass'ı kapatma seçeneği getirilirse düşünmeden günceller iPhone kullananların 90%'ı bence.

Kasmasının tek sebebi bu Liquid glass.

Merhaba, ben guncelledim ve hiçbir sorun yasamiyorum. Eger gecmek istiyorsaniz yeni gelen ozellikleri kullanmak istiyorsaniz bence bir sorun yasamazsiniz.

Liquid Glass'ı kapatma seçeneği getirilirse düşünmeden günceller iPhone kullananların 90%'ı bence.

Ufak tefek kasmalar son 2-3 surumdur hep oluyor zaten ama yeni animasyonlar bana gecikmeli hissiyat verdi, 17 pro deneyimledigimde bile begenemedim, iOS 18 yuklu olan cihazlar daha akici hissettiriyor. (animasyon konusunda) Normalde iOS kesinlikle daha stabil derdim ama suan One UI daha akici hissettiriyor.

Şu an beta 4 de var zatende stable sürümde de görünümü kapatabiliyorsun isteğe bağlı olarak. Çok da büyük bir şey değil. Hele hele iPhone 16 geçen senenin cihazı kasacak cihaz olduğunu sanmıyorum.

Şu an beta 4 de var zatende stable sürümde de görünümü kapatabiliyorsun isteğe bağlı olarak. Çok da büyük bir şey değil. Hele hele iPhone 16 geçen senenin cihazı kasacak cihaz olduğunu sanmıyorum.

Geliyorsa iyi ileride iPhone almayı düşünüyordum sırf bu özellik kapatılamıyor diye vazgeçme noktasındaydım.

Geliyorsa iyi ileride iPhone almayı düşünüyordum sırf bu özellik kapatılamıyor diye vazgeçme noktasındaydım.

Ben geliştiricide olduğum için var. Herkes için yakında gelir zaten birkaç haftaya diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_2081.png
    IMG_2081.png
    195,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_2080.png
    IMG_2080.png
    197,1 KB · Görüntüleme: 10

Technopat Haberler

Geri
Yukarı