Evet 17 almam daha mantıklı biliyorum. Ama o fiyata çıkmam imkansız. Ya 16 ya da 16 Plus (zorlayacağım) alacağım. Hangisini almak daha mantıklı? Bütçe Plus fiyatına kadar zorlayacağım.
Zam gelecek diyorlar. Ayrıca 11.11 indiriminde 17 düşer mi?İkisi de alınmaz hocam bekleyin bütçe çıksın 17 alın biraz geciksin değer.
69.000K.Aralarında tabii ki Plus ama bütçe tam olarak ne kadar?
Hocam plus modellerde bildiğim kadarıyla sadece ekran büyüklüğü artıyor İphone 15 Yada 15 Pro alsan 16 ya göre daha iyi olabilir İphone 16 nın 60HZ ekranı çok sıkıntı yaratıyorEvet 17 almam daha mantıklı biliyorum. Ama o fiyata çıkmam imkansız. Ya 16 ya da 16 Plus (zorlayacağım) alacağım. Hangisini almak daha mantıklı? Bütçe Plus fiyatına kadar zorlayacağım.
2. elden 17 alabilirsin direkt sfıır gibi.Zam gelecek diyorlar. Ayrıca 11.11 indiriminde 17 düşer mi?
69.000K.
15'nin güncelleme desteği kesilmez mi? Ayrıca yapay zeka özelliğini vermediler 15'e değil mi?Hocam plus modellerde bildiğim kadarıyla sadece ekran büyüklüğü artıyor İphone 15 Yada 15 Pro alsan 16 ya göre daha iyi olabilir İphone 16 nın 60HZ ekranı çok sıkıntı yaratıyor
Hocam 2. el pek düşünmüyorum.2. elden 17 alabilirsin direkt sfıır gibi.
O zaman bekleyin 17 için o paralara alınmaz 16 serisi.15'nin güncelleme desteği kesilmez mi? Ayrıca yapay zeka özelliğini vermediler 15'e değil mi?
Hocam 2. el pek düşünmüyorum.
15'nin güncelleme desteği kesilmez mi? Ayrıca yapay zeka özelliğini vermediler 15'e değil mi?
Hocam 15 kesilse ardından bi kaç ay sonra 16 kesilir15'nin güncelleme desteği kesilmez mi? Ayrıca yapay zeka özelliğini vermediler 15'e değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.