iPhone 16 mı S25 Ultra mı?

Daha fazla  
Hayatım boyunca hep Samsung telefon kullandım. Aslında Apple tarafını merak ediyorum ama batarya, şarj hızı, depolaması yönünden beni çok kendinden uzaklaştırıyor. Yine de sormak istedim, bütçem 75.000 TL civarında. Sizce S25 Ultra mı mantıklı yoksa farklı önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatım boyunca hep Samsung telefon kullandım. Aslında Apple tarafını merak ediyorum ama batarya, şarj hızı, depolaması yönünden beni çok kendinden uzaklaştırıyor. Yine de sormak istedim, bütçem 75.000 TL civarında. Sizce S25 Ultra mı mantıklı yoksa farklı önerileriniz var mı?

S25 Ultra tabii ki çok farklı seviyelerde telefonlar.

Hocam 15 ile S25+ var evde, kameraya bir şey diyemem ama S25+ manyak bir şey. Ultra'sı daha manyaktır ama dikdörtgen biraz yav :D 16 ve 15 arasında ekran aşırı farklı değil, o yüzden Ultra çok daha iyi yani.

O dikdörtgen keskin köşe olayını bayağı çözmüşler yine çok hafif kavis verilmiş dikdörtgen gibi ama gayet oturaklı olmuş.

O dikdörtgen keskin köşe olayını bayağı çözmüşler yine çok hafif kavis verilmiş dikdörtgen gibi ama gayet oturaklı olmuş.
S24U çok dikdörtgendi, sonra düzeltmişler 25'te ama 26 daha bir köşeli olacakmış. Yine de 25 Ultra alırdım. Düz S25 ve 16 dese, ekosistem olarak hangisini seviyorsan o derdim ama Ultra dediğim gibi bambaşka.

Özellik olarak da çok düşük gözümde. Sadece iPhone merakı diyelim ama tercihimi S25 ultradan yana kullanacağım gibi duruyor.
Vallahi hocam S24'ten 15'e geçtim, abim gibi 25+ alsa mıydım diye düşündüm. Ha o kadar pişman değilim ama Samsung aynı bütçede daha iyi alternatif sunuyor.

S24u çok dikdörtgendi, sonra düzeltmişler 25'te ama 26 daha bir köşeli olacakmış. Yine de 25 Ultra alırdım. Düz S25 ve 16 dese, ekosistem olarak hangisini seviyorsan o derdim ama Ultra dediğim gibi bambaşka.

Vallahi hocam S24'ten 15'e geçtim, abim gibi 25+ alsa mıydım diye düşündüm. Ha o kadar pişman değilim ama Samsung aynı bütçede daha iyi alternatif sunuyor.

Fiyat olarak en yakın model iPhone 16 oldugu icin onu yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı