iPhone 16 Pro alınır mı?

Denilenler gibi iPhone 17 ve 16 Pro Max iyi bir seçenek olsa da bu fiyat bandında fikrimce daha iyi seçenekler var. 70-80 bandına şahsen Xiaomi 15 veya Samsung S25+ alınabilir.

Merhaba herkese, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Ben güncel olarak Samsung S23 telefonumu satıp iPhone 16 Pro modeline geçiş yapacağım. Güncel olarak PUBG Mobile oynuyorum ve S23 gerçekten inanılmaz ısınıyor ve dalgalanmalar yaratıyordu. Sizce iPhone 16 Pro'ya geçilir mi? Stabilite kamera performans bakımından bu telefon beni üzer mi günde 2-3 saat oyun oynuyorum bazen 4-5 saatte oluyor bu telefon beni rahatlıkla idare edebilir mi?

S25 Plus da olabilir.

Merhaba herkese, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Ben güncel olarak Samsung S23 telefonumu satıp iPhone 16 Pro modeline geçiş yapacağım. Güncel olarak PUBG Mobile oynuyorum ve S23 gerçekten inanılmaz ısınıyor ve dalgalanmalar yaratıyordu. Sizce iPhone 16 Pro'ya geçilir mi? Stabilite kamera performans bakımından bu telefon beni üzer mi günde 2-3 saat oyun oynuyorum bazen 4-5 saatte oluyor bu telefon beni rahatlıkla idare edebilir mi?
Merak etmeyin. 16 Pro çok güçlü bir cihaz, sizi üzmeyecektir. Ancak 16 Pro yerine hem daha uyguna hem de çoğu yönden daha iyi olan iPhone 17'ye geçmenizi öneririm. iPhone 17'de daha güçlü işlemci var, daha iyi ekran var, daha iyi ön kamera var, daha iyi pil ömrü var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı