Sconia
Hectopat
Merhaba
iPhone 16 Pro modeli için şeffaf kılıf ve ekran koruyucu bakıyorum fakat karar veremedim, Spigen markasını çok fazla övüyorlar almayı düşünüyorum sizce kaliteli mi telefonumu korur mu?
Spigen Kılıf:
www.spigen.com.tr
Spigen Ekran Koruyucu:
www.spigen.com.tr
Bu kılıf ve ekran koruyucu iyi midir sizce alınır mı? Sağlamlık ve sararma konusun da bilen biri yardımcı olabilir mi? Başka kılıf tavsiyeleriniz varsa kaliteli önerilerinizi bekliyorum. Kılıf şeffaf ve MagSafe olursa süper olur. Şimdiden teşekkürler. <3
iPhone 16 Pro modeli için şeffaf kılıf ve ekran koruyucu bakıyorum fakat karar veremedim, Spigen markasını çok fazla övüyorlar almayı düşünüyorum sizce kaliteli mi telefonumu korur mu?
Spigen Kılıf:
Spigen iPhone 16 Pro Kılıf Ultra Hybrid T (Kamera Buton Korumalı) MagFit MagSafe Özellikli White - Spigen
Spigen iPhone 16 Pro Kılıf Ultra Hybrid T (Kamera Buton Korumalı) MagFit MagSafe Özellikli White ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!
Spigen iPhone 17 Pro / 17 / 16 Pro Cam Ekran Koruyucu AluminaCore™ iyonlaştırılmış Güçlendirilmiş Cam Teknolojisi Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet) - AGL07928 - Spigen
Spigen iPhone 17 Pro / 17 / 16 Pro Cam Ekran Koruyucu AluminaCore™ iyonlaştırılmış Güçlendirilmiş Cam Teknolojisi Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet) - AGL07928 ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü...
Bu kılıf ve ekran koruyucu iyi midir sizce alınır mı? Sağlamlık ve sararma konusun da bilen biri yardımcı olabilir mi? Başka kılıf tavsiyeleriniz varsa kaliteli önerilerinizi bekliyorum. Kılıf şeffaf ve MagSafe olursa süper olur. Şimdiden teşekkürler. <3