iPhone 16 Pro iOS 26.2'de kasıyor

ViyanaŞelalesi

Femtopat
Daha fazla  
5 aylık telefon pil 100 Vatan'dan alındı, eski sürümdeydi. Ya 18 ya 16 bu sabah yenisini indirdim. Eski sürüme geri geçmek istiyorum her yerde drop yiyor telefon. Herkeste böyle mi?

Pek normal değil hocam 16 Pro için. Birkaç gün bekleyin. Eski sürümden geçmişsiniz ama eski sürüme dönemezsiniz artık, imzalar kapalı. Eski sürümden sonra bu sizin için ana güncelleme olduğundan 1-2 gün oturmasını bekleyin. Olmazsa sfıırlayın.

Pek normal değil hocam 16 Pro için. Birkaç gün bekleyin. Eski sürümden geçmişsiniz ama eski sürüme dönemezsiniz artık, imzalar kapalı. Eski sürümden sonra bu sizin için ana güncelleme olduğundan 1-2 gün oturmasını bekleyin. Olmazsa sfıırlayın.
Sıfırlamanın telefona ne gibi bi yararı oluyor? Bilmediğimden soruyorum.

Yazılımı baştan yüklüyor. Güncelleme direkt telefondan yapıldığında bazı dosyalarda, kaynak kodlarında sıkıntı oluşabiliyor.
O zaman ben de sıfırlayayım. Teşekkürler

5 aylık telefon pil 100 Vatan'dan alındı, eski sürümdeydi. Ya 18 ya 16 bu sabah yenisini indirdim. Eski sürüme geri geçmek istiyorum her yerde drop yiyor telefon. Herkeste böyle mi?

8 aylık 16 Pro cihazımda 26.2 kullanıyorum. Herhangi bir kasma/donma yaşamadım hocam.

Son düzenleme:
O zaman ben de sıfırlayayım. Teşekkürler.

Telefondan sıfırlayınca pek bir şey düzelmez. iTunes uygulaması ya da 3uTools uygulamasından yaparsanız daha iyi olur tercihim iTunes uygulamasından geri yükle seçeneği ile yazılımı baştan kurmanız.

8 aylık 16 Pro cihazımda 16.2 kullanıyorum. Herhangi bir kasma/donma yaşamadım hocam.

26.2 demiş hocam.

Telefondan sıfırlayınca pek bir şey düzelmez. iTunes uygulaması ya da 3uTools uygulamasından yaparsanız daha iyi olur tercihim iTunes uygulamasından geri yükle seçeneği ile yazılımı baştan kurmanız.

26.2 demiş hocam.

Pardon 26.2 yazacağıma 16.2 yazmışım 😅

Mesela telefonu yukarı çekince drop yiyor aşağıdan araya tıklayınca drop yiyor hızlıni.
Şekilde sayfa değişince drop yiyor 60 FPS'e düşüyor vs.

Her zaman olmuyor bu ama ara sıra okuyor ve bayağı rahatsız ediyor.

Animasyona girinde oluyor kısaca 60 FPS'e düşüyor bir anda sonra tekrar yapınca düzeliyor hızlı yapınca tekrar oluyor.

Kapa aç yaptım düzeldi 😃 güncelleme olduktan sonra okula gitmiştim evde bıraktım telefonu 8 9 saat açılmadan durdu ondan olmuştur büyük ihtimal şu an kaymak gibi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı