iPhone 16 Pro kaç GB alınmalı?

endfps

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 16 Pro alacağım ama 256 GB ile 512 GB arasında kararsızım. Belki 1TB bile düşünebilirim ama kimisi 256 GB yeterli diyor iCloud depolama var diyor ama bende kafam rahat olsun istiyorum kararsızım. Kullananlar yorum yapabilir mi?

iPhone 16 Pro alacağım ama 256 GB ile 512 GB arasında kararsızım. Belki 1TB bile düşünebilirim ama kimisi 256 GB yeterli diyor iCloud depolama var diyor ama bende kafam rahat olsun istiyorum kararsızım. Kullananlar yorum yapabilir mi?

Bir yanda 1TB alıp kafanı dinlemek var, bir yanda da 256 GB alıp iCloud ile vs. uğraşmak var, tercih sizin.

Bir yanda 1TB alıp kafanı dinlemek var, bir yanda da 256 GB alıp iCloud ile vs. uğraşmak var, tercih sizin.

Zaten sınırsız bütçem olsa sorup kafamı yormazdım. Eğer cidden 256 GB yetersizse 512 alacağım. Zaten 1GB içerik üreticileri falan alıyormus hayli hayli fazla gelir.

Zaten sınırsız bütçem olsa sorup kafamı yormazdım. Eğer cidden 256 GB yetersizse 512 alacağım. Zaten 1GB içerik üreticileri falan alıyormus hayli hayli fazla gelir.

Telefonu nasıl ve ne kadar kullandığınıza bağlı bu depolama, neler yapacaksınız?

Hocam birincisi bizim ülkede şöyle bir gerçek var: Depolaması fazla olan iPhone, 2. elde daha çok değer kaybeder. Bakın yarın öbür gün yine telefon değiştirdiğinizde 256 GB olan aynı kozmetikte %10 değer kaybı yaşayacaksa sizin aldığınız 512 veya 1TB %20-25 değer kaybı yaşayacak. Çünkü bizim halk 16 Pro 1TB yerine 16 Pro Max alırım 256 GB diyor. Yani bu örnek veya 17 Pro 128GB alırım diyecek misal. Yani tabii ki satma ve değer kaybı muhabbetleri en son düşüneceğiniz aşama ancak bütçeniz de sınırlıyken bence gerek yok. iCloud ile de uğraşma falan yok ayrıca. 256 GB alıp yetmeyeceğinizi hissettiğinizde ihtiyacınıza göre iCloud abonesi olun. Zaten siz bir şey yapmıyorsunuz otomatik oraya yedeklenip depolama alanı ferahlıyor telefonun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı