iPhone 16 Pro Max alınır mı?

upson911

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar %100 pil sağlığı olan 175 devir sayısında ve 1 yıl garantisi bulunan (2027 yılına kadar) bir iPhone 16 Pro Max 256 GB geçti elime.75.000TL fiyat istiyor. Sizce alınır mı? Herhangi kozmetik veya kamerasal bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Face ID'si de çalışıyor. Almayı düşünüyorum, sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ekrana ve 3. kameraya ihtiyacın yoksa yerinde olsam düz 17 alırdım. Eskiden Pro'yla düz olan model arası çok fark vardı artık standart kullanıcıysan çok fark yok. Hem de sıfır ürün sonuçta.

Büyük ekrana ve 3. kameraya ihtiyacın yoksa yerinde olsam düz 17 alırdım. Eskiden Pro'yla düz olan model arası çok fark vardı artık standart kullanıcıysan çok fark yok. Hem de sıfır ürün sonuçta.

Kamera önemli benim için ve şu anki telefonum bayağı eski bir sürüm daha güncele geçmek istiyorum. 2.el piyasasına çok hakim değilim iPhone 16 Pro Max için değer mi diye düşünüyorum.

16 Pro Max 17'den daha güzel. Düz modeller her zaman daha geridedir ve bu böyle olmaya devam edecektir. Araba alırken ki boş, orta ve dolu paket gibi düşün.

Arkadaşlar %100 pil sağlığı olan 175 devir sayısında ve 1 yıl garantisi bulunan (2027 yılına kadar) bir iPhone 16 Pro Max 256 GB geçti elime.75.000TL fiyat istiyor. Sizce alınır mı? Herhangi kozmetik veya kamerasal bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Face ID'si de çalışıyor. Almayı düşünüyorum, sizce ne yapayım?

İlk önerim naçizane kullanmasını bilirsen yurt dışı 17 Pro alman daha sonra yurt içi iphone 17 almanı isterim. 3 kamera takıntın varsa yurt içi sıfır 16 Pro alman.

Ben 99 pil durumunda olan 1 senelik telefonumu 70'e vermiştim geçen ay.
esnafa mı sarı sitede ve benzeri bir yerden mi hocam?

İlk önerim naçizane kullanmasını bilirsen yurt dışı 17 Pro alman daha sonra yurt içi iphone 17 almanı isterim. 3 kamera takıntın varsa yurt içi sıfır 16 Pro alman.
yurtdışı telefon kullanmak istemiyorum. yurtiçi 17 almaktansa 16 pro max daha mantıklı değil midir? alacağım cihaz zaten sıfır ayarında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı