iPhone 16 Pro Max ekranı sorunlu mudur?

Roach

Hectopat
Daha fazla  
Kenarlarda temassızlık, sarı ekran, geç tepki verme gibi sorunlar yeni alınan 16 Pro Max'lerde var mı arkadaşlar?

Özellikle HB'den alınanlarda.

Bu konu telefon ilk çıktığında uzun süre gündem olmuştu, sonradan çözüldü gibi de görünmüyor. Bu yönde açılan konular en fazla "güncellemeler geldi ama bir şey değişmedi" noktasına varmış.

Yeni alacak olsanız 16 pm mi tercih edersiniz, yoksa riskine girmeyip 15 pm mi?

Teşekkürler.

Kenarlarda temassızlık, sarı ekran, geç tepki verme gibi sorunlar yeni alınan 16 Pro Max'lerde var mı arkadaşlar?

Bu konu telefon ilk çıktığında uzun süre gündem olmuştu, sonradan çözüldü gibi de görünmüyor. Bu yönde açılan konular en fazla "güncellemeler geldi ama bir şey değişmedi" noktasına varmış.

Teşekkürler.

16 Pro Max sipariş ettim inşallah pazartesi elimde olacak, yorumları da uzun uzun tek tek okudum böyle bir şeye denk gelmedim, büyük ihtimal ilk çıktığı zamanlarda yaşanan problem olabilir.

16 Pro Max sipariş ettim inşallah pazartesi elimde olacak, yorumları da uzun uzun tek tek okudum böyle bir şeye denk gelmedim, büyük ihtimal ilk çıktığı zamanlarda yaşanan problem olabilir.
Siz çok daha ayrıntılı araştırdınız anladığım kadarıyla. Bir arkadaşım Aralık ayında bu durumdan dolayı vazgeçip S24U almıştı, o zaman edindiğim izlenim bu şekildeydi. Arada geçen zamanda belki yeni parti ürünlerle stoklar yenilenmiş olabilir. Siz nerden aldınız?

Teşekkürler.

Genel olarak böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum zaten böyle bir sorun genel olsaydı Apple üretimden kaldırırdı diye düşünüyorum içiniz rahat etcekse Hepsiburada dışından bir yerden sipariş verin hatta bir teknoloji mağazasına gidip almanız en temizi olacaktır.

Siz çok daha ayrıntılı araştırdınız anladığım kadarıyla. Bir arkadaşım aralık ayında bu durumdan dolayı vazgeçip S24U almıştı, o zaman edindiğim izlenim bu şekildeydi. Arada geçen zamanda belki yeni parti ürünlerle stoklar yenilenmiş olabilir. Siz nereden aldınız?

Şu an elimde sıfır sıkıntı on numara telefon, gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı