iPhone 16 Pro Max mı S25 Ultra mı yoksa beklemek mi?

Bana da öyle geliyor beklemek yerine 16pm alıp 2-3 sene sonra model yükseltmek daha mantıklı gibi gözüküyor S25 ultraya da geçersem elimdeki telefondan çok bir fark olmayacağını söyledi bir arkadaş 16pmnin batarya performansı nasıl sizce ara sıra 1-2 saat aralıksız oyun film için kullandığım oluyor ısınma sorunu bu modelde var mı?

16 Pro serisiyle ısınma sorunu ortadan kalktı. 16 Pro Max cidden büyük telefon eğer elleriniz büyük değilse kullanırken acı çekebilirsiniz. Onun haricinde zaten 100k+ bütçe ayırmışsın telefon için. O parayla 17 Pro serisi çıktığında yurt dışı alıp kayıt edebilirsin her türlü ucuza geleceğini düşünüyorum. Kayıt etmekle ilgilenmiyorsan 2 tane de alabilirsin aynı telefondan yurt dışı olarak. 16 Pro serisi gerçekten genel anlamıyla çok iyi fakat 17 Pro serisinde bir sürü iyi anlamda değişiklik bekleniyor. Bekleme lüksün varsa bekleyebilirsin bence.

17 Pro serisi>S25U olacak gibi duruyor sızıntılara bakarsak. Şu an için bence beklemen lazım. 16PM de her ne kadar iyi olsa da 17 Pro ve 17 Pro Max’te ciddi atılım bekliyoruz. Daha küçük dinamik ada, daha iyi ekran, daha iyi lensler ve 48MP telefoto kamera, yeni tasarım, 12GB RAM vs gibi artılar konuşuluyor. Apple’ın C1 çipi ile de eğer başarı sağlanırsa pil tasarrufu konusunda Apple’a ciddi artı sağlayacak gibi duruyor. O sebepten ben olsam beklerdim.
T
Sanki bu yaz aylarında çıkacak yönünde haberler gördüm

17 de tasarımsal ve kamera yönünde değişiklik olacakmış ama bu işin maddi yönü de var şu anki 16pm fiyatı ile 17pm aynı olur mu acaba

Fiyat bandını merakla bekliyorum o zamana kadar 16 PM nin de fiyatı artar mı acaba 17pm çıtayı yükseltir bence fiyat anlamında

Hocam siz söyleyince baktım da internette 17 ile ilgili birkaç resim gördüm tasarımı eğer doğruysa hoşuma gitmedi şahsen
Eylul ayi icerisinde cikiyor.

16 Pro serisiyle ısınma sorunu ortadan kalktı. 16 Pro Max cidden büyük telefon eğer elleriniz büyük değilse kullanırken acı çekebilirsiniz. Onun haricinde zaten 100k+ bütçe ayırmışsın telefon için. O parayla 17 Pro serisi çıktığında yurt dışı alıp kayıt edebilirsin her türlü ucuza geleceğini düşünüyorum. Kayıt etmekle ilgilenmiyorsan 2 tane de alabilirsin aynı telefondan yurt dışı olarak. 16 Pro serisi gerçekten genel anlamıyla çok iyi fakat 17 Pro serisinde bir sürü iyi anlamda değişiklik bekleniyor. Bekleme lüksün varsa bekleyebilirsin bence.
Şimdiye kadar hep büyük telefon kullandım zorluk çekmeden alışırım diye düşünüyorum yurtdışı cihazı almak aslında çok daha mantıklı iki tane alıp da kullanabilirim farklı renklerde ve eskimez de burda beni düşündüren şey 17 nin ilk çıktığındaki absürt fiyatı olacak ve o yüzden 16 PM yi de zamlı almak istemiyorum galiba ilk fırsatta 16pm alacağım hatta yurtdışı cihazı olarak da alabilirim 16pm yi en azından vergiye havadan vermemiş oluruz peki yurtdışı cihazların satışı kolay mı bu cihazların

Şimdiye kadar hep büyük telefon kullandım zorluk çekmeden alışırım diye düşünüyorum yurt dışı cihazı almak aslında çok daha mantıklı iki tane alıp da kullanabilirim farklı renklerde ve eskimez de burada beni düşündüren şey 17'nin ilk çıktığındaki absürt fiyatı olacak ve o yüzden 16 pm yi de zamlı almak istemiyorum galiba ilk fırsatta 16pm alacağım hatta yurt dışı cihazı olarak da alabilirim 16pm yi en azından vergiye havadan vermemiş oluruz peki yurt dışı cihazların satışı kolay mı bu cihazların.

Yurt dışı cihazlarının kendi ayrı piyasası var. Yine elden çıkartabilirsin. Yurt dışı 16 Pro kullanıyorum ben. Olmadı 16 Pro Max al şimdi 17 serisi çıkınca bir tane de 17 Pro Max çekersin özelliklerini beğenirsen.

Yurt dışı cihazlarının kendi ayrı piyasası var. Yine elden çıkartabilirsin. Yurt dışı 16 Pro kullanıyorum ben. Olmadı 16 Pro Max al şimdi 17 serisi çıkınca bir tane de 17 Pro Max çekersin özelliklerini beğenirsen.
Bu daha mantıklı 16 prodan memnun musun peki kardeşim de onu istiyor PM büyük olduğu için sevmiyor

Bu daha mantıklı 16 Pro'dan memnun musun peki kardeşim de onu istiyor pm büyük olduğu için sevmiyor.

Aşırı memnunum. Şu ana kadar kullandığım boyut olarak en iyi telefon. 16 Pro Max'i elinde tutarsın 8 ay 17 Pro Max kalan 4 ay da 16 Pro Max kullanırsın yıl içinde. Zaten telefonu aktarmak 5 dakikalık iş.

Bana da öyle geliyor beklemek yerine 16pm alıp 2-3 sene sonra model yükseltmek daha mantıklı gibi gözüküyor S25 ultraya da geçersem elimdeki telefondan çok bir fark olmayacağını söyledi bir arkadaş 16pmnin batarya performansı nasıl sizce ara sıra 1-2 saat aralıksız oyun film için kullandığım oluyor ısınma sorunu bu modelde var mı?

Isınma sorunu falan yok gayet stabil bir seri 16 Pro serisi. 16 Pro'yu anneme almıştım ilk çıktığında henüz bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadı. 16 Pro Max alıp geçin o zaman internette 256 GB olanı 85-90k aralığında geziyor iPhone 18-19'a falan geçersiniz daha sonrasında. Ancak 90k verdiğin cihaz şurada 6-7 ay sonra demode olacak. 17 Pro serisi farklı bir tasarımla geleceğinden ötürü 13 Pro-16 Pro arası aynı tasarım artık son bulacak bilgin olsun, gösterişi sönecek yani cihazın.

Isınma sorunu falan yok gayet stabil bir seri 16 Pro serisi. 16 Pro'yu anneme almıştım ilk çıktığında henüz bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadı. 16 Pro Max alıp geçin o zaman internette 256 GB olanı 85-90k aralığında geziyor iPhone 18-19'a falan geçersiniz daha sonrasında. Ancak 90k verdiğin cihaz şurada 6-7 ay sonra demode olacak. 17 Pro serisi farklı bir tasarımla geleceğinden ötürü 13 Pro-16 Pro arası aynı tasarım artık son bulacak bilgin olsun, gösterişi sönecek yani cihazın.
Yeni tasarım internettekiler gibiyse hoşuma gitmedi zaten de gösteriş gibi bir amacım da yok telefonla gösteriş mi olur :) arasında 20-25 bin fark olur ama çok göze batan bir değişiklik olmaz ise 16pm alırım 2 yıl minimum kullanırım sonra hangi seri çıkarsa onla devam ederim şuan ki düşüncem o yönde uyarın için teşekkür ederim bu tasarım hoşuma gidiyor şu anki.

Isınma sorunu falan yok gayet stabil bir seri 16 Pro serisi. 16 Pro'yu anneme almıştım ilk çıktığında henüz bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadı. 16 Pro Max alıp geçin o zaman internette 256 GB olanı 85-90k aralığında geziyor iPhone 18-19'a falan geçersiniz daha sonrasında. Ancak 90k verdiğin cihaz şurada 6-7 ay sonra demode olacak. 17 Pro serisi farklı bir tasarımla geleceğinden ötürü 13 PRO-16 Pro arası aynı tasarım artık son bulacak bilgin olsun, gösterişi sönecek yani cihazın.

Ne gösterişi ya. :) Şaka mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı