iPhone 16 Pro Max vs Samsung S25 Ultra

OMFA

Decapat
Daha fazla  
Şu ana kadar sadece 1 telefon kullandım. O da Redmi'ydi. Konu hakkında pek bir bilgim yok. Telefonda oyun falan da oynamıyorum. Sizce hangisini almalıyım? +/eksileri neler? Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Artı olarak elimde AirPods Pro olduğu için IPhone'a daha yatkınım ama değmez ise fikrimi değiştirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar sadece 1 telefon kullandım. O da Redmi'ydi. Konu hakkında pek bir bilgim yok. Telefonda oyun falan da oynamıyorum. Sizce hangisini almalıyım? +/eksileri neler? Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Artı olarak elimde AirPods Pro olduğu için IPhone'a daha yatkınım ama değmez ise fikrimi değiştirebilirim.

Bütçeniz maksimum seviyede gibi duruyor. Ondan dolayı ikisine de zevk meselesi diyebilirim. IOS'a alışkınsanız 16 Pro Max, Android'e alışkınsanız S25U tercih edin derim. Ben şahsen o kadar çıkmak yerine Magic 7 Pro veya Vivo X200 Pro alırdım. İkiside olmazsa S25U tercih ederdim AI'dan dolayı.

Tabii beğenmezseniz attığınız iki cihazda tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Apple cihazları tercih etmeye başlarsanız aksesuarlar için ekosistem oluşturmak zorunda kalabilirsiniz. Android bu konuda çok daha fazla ürün çeşitliliğine sahip.

Ek olarak Yapay zeka tarafı hoşunuza gidiyorsa Samsung tercih edebilirsiniz. Birçok iPhone kullanan arkadaşım özellikle fotoğraflarını üzerinde oynama yapmam için bana gönderiyorlar. S24+ kullanıyorum.

Bütçeniz çıkıyorsa 16 PM alıp geçin. İki cihaz arasında çokta bir fark yok, 16 PM sadece kamera olarak biraz fark koyuyor o kadar.

Yani daha çok kamera kullanacağını tahmin ediyorum 16 pm seç.

Son düzenleme:
iPhone, kalitesi ve marka itibarı ile nam salmış bir markadır. iPhone kesinlikle daha iyi performansa sahip iPhone alınız.

Yanlış düşünce. iPhone ne ile öne çıkmış? Kalitesi ve performansı iyi eyvallah. Ama tam bir Apple fanboyu gibi olmuş bu yorum şahsen. İyi olmasının tek sebebi Android'de her cihazın aynı olmaması. Yani uygulamalar tek bir cihaza değil de birden fazla cihaza uygun çıktığı için performans farkı olabiliyor doğal olarak. iPhone 14 Pro satıp S24 ultraya geçmiş birisi olarak Samsung'u tercih ederdim. Donanımsal olarak üstünlük ortada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı