iPhone 16 Pro Max vs S25 Ultra

Genellikle telefonlarımı uzun vadeli kullanırım, minimum 3 yıl. Bir de tam olarak anlamadım nasıl 10-15 yıl en son destek verdikleri amiral gemisi S20 değil mi?

Arkadaş güzel sallıyor hocam takılmayın.

Telefon aktarımı konusunda uygulamalar ile rahat halledilebiliyor diye biliyorum.

Genellikle telefonlarımı uzun vadeli kullanırım, minimum 3 yıl. Bir de tam olarak anlamadım nasıl 10-15 yıl en son destek verdikleri amiral gemisi S20 değil mi?

Hayır geride kalan telefonlarına da arada bir güncelleme atıyorlar çok üzerinde durmasalar da güvenlik güncelleştirmeleri vs geliyor

Arkadaş güzel sallıyor hocam takılmayın.

Telefon aktarımı konusunda uygulamalar ile rahat halledilebiliyor diye biliyorum.

Ne sallaması kardeşim git araştır benim bildiğim kadarıyla güvenlik güncelleştirmeleri geliyor hala eski telefonlarına

Hayır geride kalan telefonlarına da arada bir güncelleme atıyorlar çok üzerinde durmasalar da güvenlik güncelleştirmeleri vs geliyor.

10-15 yıllık dediğiniz cihazlara açın bir bakın hangi cihazlar S25 için bile 7 yıl güncelleme sundular ki telefonun 7 yıl major sistem güncellemesini tam anlamıyla çalıştıramayacağı net.

10-15 yıllık dediğiniz cihazlara açın bir bakın hangi cihazlar S25 için bile 7 yıl güncelleme sundular ki telefonun 7 yıl major sistem güncellemesini tam anlamıyla çalıştıramayacağı net.

Kral bir sakin ol ya ben büyük güncellemelerden bahsetmiyorum. Güvenlik güncelleştirmelerinden bahsettiğimi belirttim. Ne bu sinir

Güvenlik güncellemelerini iphonda atıyor.

Benim bildiğim iPhone 11 ve önceki cihazlarına tamamıyla güncelleştirme desteğini kesti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı