iPhone 16 Pro Max'i yere düşürdükten sonra ne yapmalı?

Sonuçta fabrikadan çıkıyor bunlar. Üretim esnasında silikon kalitesi farklı oluyor, kullanıma bağlı olarak eskime, ısınma vb sorunlar oluyor. Bunları göz önünde bulundurunca gayet normal. Eğer cihaz ortalama olarak 2 milyon puan alırken siz 1.5 milyon alırsanız o zaman sorun var demektir.
Ki bu yaptığınız testler esnasında sıcaklık, şarj durumu vb birçok değişken de mevcut.

Telefon modellerinin ortalama değerlerine ulaşabileceğim bir platform var mı? Mukayese için.

Arkadaşlar merhaba. 1 aylık 16 Pro Max'imi bugün bel hizasından mermer zemine düşürdüm. Telefon yan düştü yani soldaki tuş kısımlarının üstüne düştü. Sağlam bir kılıf ve lens koruması ile ekran koruması vardı. Kılıfı çıkardım hiçbir şey yok telefonda da bir problem yok fakat yine de insan üzülüyor, korkuyor. Herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını test etmem için benchmark tarzı bir şeyler var mı? Ya da böyle bir olay başına gelen var mı?

Aldığınız telefon kaybolur, üzülürsünüz; zarar görür, üzülürsünüz. Sahip olduğunuz herhangi bir şeyde olacağı gibi. Ancak telefon gibi çok sıradan bir eşyanızı düşürmenizin ardından zarar görmediğini anlamanıza rağmen buna üzülüyor, hatta korkuyorsanız, üstüne, acaba telefonumun iç donanımına bir şey oldu mu gibi sorular kafanızı kurcalıyor ve bunun da üstüne bunu araştırmak için konu falan açıyorsanız burada bi' sorun vardır. Eğer bu davranışınızın sebebi onca emekle kazandığınız paranızın tamamını veya büyük bir kısmını basit bir telefona vermenizse size, paranızı daha sağlam kaynaklara yönlendirmenizi ve bu gibi durumlarda sizi zora sokmayacak cihazlar satın almanızı öneririm. Eğer sebep bu değilse bence bu düşünce yapınızı bi' gözden geçirin.

Aldığınız telefon kaybolur, üzülürsünüz; zarar görür, üzülürsünüz. Sahip olduğunuz herhangi bir şeyde olacağı gibi. Ancak telefon gibi çok sıradan bir eşyanızı düşürmenizin ardından zarar görmediğini anlamanıza rağmen buna üzülüyor, hatta korkuyorsanız, üstüne, acaba telefonumun iç donanımına bir şey oldu mu gibi sorular kafanızı kurcalıyor ve bunun da üstüne bunu araştırmak için konu falan açıyorsanız burada bi' sorun vardır. Eğer bu davranışınızın sebebi onca emekle kazandığınız paranızın tamamını veya büyük bir kısmını basit bir telefona vermenizse size, paranızı daha sağlam kaynaklara yönlendirmenizi ve bu gibi durumlarda sizi zora sokmayacak cihazlar satın almanızı öneririm. Eğer sebep bu değilse bence bu düşünce yapınızı bi' gözden geçirin.
Herkes filozof kesiliyor başımıza. Senden yatırım tavsiyesi isteyen oldu mu hocam?

Şu an seni çok iyi anlıyorum, geçenlerde aynısı oldu daha cihaz yeni birde fiyatlar işte maalesef, kız arkadaşım odayı temizlerken düşürdü bi içim gitmedi değil ama şöyle bi baktım sağına soluna hani koruyucu ya da kılıf bi hasar görse şüphelenecektim ama baktım bişey yok, dışına olmadıysa içine de olmamıştır dedim biraz düz mantık öyle devam ettim unutmuştum hatta şimdi böyle bi konu görünce aklıma geldi. 😁

Bence görünürde bir şey yoksa çokta şey yapmamak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı