IPhone 16 Pro vs 17

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600
RX 570
8GB RAM 2400
ASUS EX-A320M
Meslek
Öğrenci
iPhone 16 Pro biraz daha eski ve sıfırı kalmadığı için düz 17 düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
iPhone 16 Pro: 1 yıl garantili pil seviyeleri %85-90 256 GB.
iPhone 17: 2 yıl garantili pil 100 256 GB 1.

iPhone 16 Pro biraz daha eski ve sıfırı kalmadığı için düz 17 düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Titanyum kasa periskop Zoom benim tercihim eski ama amiral gemisi olurdu.
Standart sürümler malum eskiyor uzun ömürlü değil Pro kadar.
Onun icin bence 16 Pro.
Ama 17 de yeni satması kolay olur seçim sizin.

Benim için kamera Zoom'u o kadar kritik değil telefonum hızlı olsun ekranı akıcı olsun ve kafam rahat olsun diyorsan iPhone 17 al.

Ayrıca son zamanlardaki en düşük pil performansi da 16 proya ait ve pil sağlığı da düşük.

Secim sızın.
17 daha mantıklı gibi.

Performans olarak 17 geçer fakat kamera olarak 16 Pro hala çok daha önde. Hangisi kafanıza eserse.

Titanyum kasa periskop Zoom benim tercihim eski ama amiral gemisi olurdu.
Standart sürümler malum eskiyor uzun ömürlü değil Pro kadar.
Onun icin bence 16 Pro.
Ama 17 de yeni satması kolay olur seçim sizin.

Benim için kamera Zoom'u o kadar kritik değil telefonum hızlı olsun ekranı akıcı olsun ve kafam rahat olsun diyorsan iPhone 17 al.

Ayrıca son zamanlardaki en düşük pil performansi da 16 Pro'ya ait ve pil sağlığı da düşük.

Secim sızın.
17 daha mantıklı gibi.

Zaten pil konusu yüzünden ve günlük kullanım için 17 düşünüyorum ama uzun süre kullanacağım satmayı düşünmüyorum 16 Pro mu diyorsunuz?

Zaten pil konusu yüzünden ve günlük kullanım için 17 düşünüyorum ama uzun süre kullanacağım satmayı düşünmüyorum 16 Pro mu diyorsunuz?

Pil konusunda 16 Pro üzer. İşlemci ve batarya ömrü konusunda 17 daha iyi.

Performans olarak 17 geçer fakat kamera olarak 16 Pro hala çok daha önde. Hangisi kafanıza eserse.

Kamera hangi bakımdan önde YT videolarinda ön kamerası çok daha iyi diyorlar arka kamerada Zoom ve Pro res harici fark yokmuş.

Pil konusunda 16 Pro üzer. İşlemci ve batarya ömrü konusunda 17 daha iyi.

Sağ olun hocam 17 düşünüyorum 256 GB yeter inşallah.

Yillarca duz Iphone modelleri kullandim, sonradan hep Pro Max veya Pro kullanmaya basladim. Iphone'lerde imkanin varsa kesinlikle Pro veya Pro Max almani oneririm. Uzun sureli kullanimlarda da Pro modeller daha iyi diyebilirim. 14'u ilk ciktiginda aldim ve is telefonu olarak kullaniyordum. 14 Pro Max'i de gundelik ayni sartlarda kullaniyordum, yillar gectikce 14 net olarak yavaslamaya basladi ancak Pro Max halen ilk gunku akiciligina yakindi (2 ay once 2 telefonu da degistirdim.) Ayni durumu 12-12 Pro Max'te de yasadim. Simdi ise 17 Pro Max ve 16 Pro ikilisine gectim, net olarak daha memnunum. Pil konusunu dert etme zaten degisimini yetkili servislerde yaptirirsan sorun cikartmiyor. 16 Pro uzun kullanim anlaminda daha mantikli. Bundan 2-3 sene sonra degistirmek istedigin zamanda Pro model her zaman daha cok talep goruyor.

Yillarca duz iPhone modelleri kullandim, sonradan hep Pro Max veya Pro kullanmaya başladım. IPhone'lerde imkanin varsa kesinlikle Pro veya Pro Max almanı oneririm. Uzun sureli kullanimlarda da Pro modeller daha iyi diyebilirim. 14'u ilk ciktiginda aldim ve is telefonu olarak kullaniyordum. 14 Pro Max'i de gundelik ayni sartlarda kullaniyordum, yillar gectikce 14 net olarak yavaslamaya basladi ancak Pro Max halen ilk gunku akiciligina yakindi (2 ay once 2 telefonu da degistirdim.) Ayni durumu 12-12 Pro Max'te de yasadim. Simdi ise 17 Pro Max ve 16 Pro ikilisine gectim, net olarak daha memnunum. Pil konusunu dert etme zaten degisimini yetkili servislerde yaptirirsan sorun cikartmiyor. 16 Pro uzun kullanim anlaminda daha mantikli. Bundan 2-3 sene sonra degistirmek istedigin zamanda Pro model her zaman daha cok talep goruyor.

Aynı serilerde eskiden aşırı fark oluyordu ama şu an IP17 ile o bitti diye düşünüyorum hocam 120Hz A19işlemci vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı